» » » Moderne kuhinjske armature in nape

Moderne kuhinjske armature in nape

V moderno kuhinjo najlepše sodi moderna kuhinjska oprema in sodobni gospodinjski aparati. Med te pa sodijo tudi trendovske kuhinjske armature in kuhinjske nape.

.

***********

.

Sodobni kuhinjski aparati in oprema, ki je sestavni del kuhinje, igrajo danes pomembno vlogo pri vsakem opremljanju kuhinje. V večini primerov zasledujejo prefinjene in ergonomsko oblikovane linije, enostavno in praktično uporabo, izboljšano učinkovitost in prihranek pri stroških (z manjšo porabo vode pri kuhinjskih armaturah ter večjo pretočnostjo svežega zraka pri kuhinjskih napah,…)

.

Kuhinjske armature Hello2

.

moderna kuhinjska oprema
Kuhinjske, ekološke armature Hello2

.

Moderna kuhinjska armatura Hello2 deluje s pomočjo senzorjev. Sledi našim gibom in vodo odpre le takrat, ko jo dejansko tudi potrebujemo, hkrati pa omogoča, da pipo upravljamo tudi takrat, ko imamo obe roki zasedeni ali, ko imamo roke umazane.

Prvi senzor skrbi za prižiganje in ugašanje vode. Ta se aktivira in vklopi takrat, ko se armaturi približamo iz sprednje strani, uporaben pa je predvsem pri nalivanju vode in polnjenju posod.

Dodaten senzor ima armatura še na spodnji strani. Ta zazna premik rok na spodnji strani armature in je zato idealen za umivanje rok, sadja in zelenjave ter različnih predmetov.

Avtomatski mešalnik vode v armaturi poskrbi za postopno nastavitev temperature, lahko ga pa v primeru nedelujočih baterij, nastavimo tudi na ročno upravljanje.

Kot dodatna funkcija, je kuhinjski pipi dodana tudi možnost neprekinjenega curka, s katerim dosežemo, da voda teče tudi takrat, ko nismo v bližini pipe, a se ta, po 3 minutah, avtomatsko izklopi.

.

Moderne kuhinjske nape Galvamet

.

moderne-kuhinjske-nape
Moderne kuhinjske nape – Galvamet.si

.

Sodobna oblika kuhinjskih nap zasleduje eleganco, dizajn, stil in celo vrsto naprednih funkcij.

Kuhinjske nape Galvamet sodijo že desetletja v sam vrh modernega opremljanja kuhinj s sodobnimi stenskimi, otočnimi, kotnimi in vgradnimi napami.

Te se, zraven svojega edinstvenega izgleda, med seboj delijo po tipih vgradnje, močeh sesanja, merah in funkcijah, kot so:

  • nastavljivi in zakasnjeni samoizklop nap
  • dodatne opozorilne lučke za vzdrževanje različnih filtrov (maščobni filter, ogljikov filter,..)
  • funkcija omogočanja neprekinjenega kroženja zraka
  • tiho delovanje, ipd…

.

**********

.

Če vas zanima moderna kuhinjska oprema iz zgornje ponudbe, se lahko za več informacij obrnete na spletne strani, na povezavah ali čez spodnje kontaktne možnosti.

Z veseljem bomo svetovali in priskrbeli odgovore na vaša dodatna vprašanja.