» » » Trije primeri modernih garderobnih omar

Trije primeri modernih garderobnih omar

Glede na to, da med modernejše garderobne omare, že tako ali tako, same po sebi, sodijo vgradne omare in na splošno omare z drsnimi vrati, so v prispevku v nadaljevanju predstavljene tri moderne garderobne omare, ki so v bistvu tudi ločene garderobne sobe.

O garderobnih sobah na splošno, je več nasvetov, predstavljenih sicer že v prispevku Garderobna soba po naročilu in merah prostora.

.

moderne garderobne omare
Primer moderne garderobne omare v spalnici.

.

Prva garderobna omara je opremljena s trojnimi drsnimi vrati iz stekla ter fototapetami v kontrastni roza barvi.
Drsna vrata sestavljajo aluminijasta vodila na vrhu in aluminijasta tirnica na tleh, aluminijaste in srebrne pa so tudi obrobe na samih vratih.

Notranjost garderobne omare je razdeljena na več prekatov in pomaknjena nekoliko bolj globoko, tako, da je mogoče tudi za vrati prosto sprehajanje in vstop v garderobno sobo.

Dodatne ideje za izbiro ustrezne garderobne omare, boste našli v vodniku za izbiro ustrezne garderobne omare (na povezavi), če pa vas zanima morebitno elektronsko upravljanje z drsnimi vrati preko koračnega motorja, pa priporočamo, da obiščete tudi spletno stran s krmilniki za upravljanje koračnih motorjev (na povezavi). Ta spletna stran je v angleškem jeziku.

.

Primer moderne garderobne omare s prozornimi, steklenimi, drsnimi vrati

.

Notranjost moderne garderobne omare je lepo vidna na spodnji sliki:

.

moderna garderobna omara steklena drsna vrata
Moderna garderobna omara s steklenimi in prozornimi drsnimi vrati.

.

V tem primeru je garderobna omara opremljena z drsnimi vrati iz prozornega, kaljenega in protilomnega stekla. Samo stekleno polnilo je za dekoracijo ločeno s prečnimi aluminijastimi letvicami, notranji omarni korpusi pa so tudi pri tej omari pomaknjeni v notranjost, tako, da celotna omara deluje kot garderobna soba.

Sredinski del notranjih omarnih korpusov krasijo steklene ličnice izvlečnih predalov – te pa so po svoji barvi usklajene z barvo ličnic na nočnih omaricah ter z barvo dekorja v spalnici.

K modernosti garderobne omare svoje prispeva tudi ureditev notranjih vgradnih svetil v garderobnem prostoru samem.

.

Garderobna omara v matiranem steklu

.

garderobna omara matirano steklo
Garderobna omara – matirano steklo.

.

Tretja garderobna omara ima drsna vrata opremljena v matiranem steklu. Na enak način je opremljen tudi sredinski, korpusni, omarni del, kjer se nahajajo izvlečni predali, sicer pa je ostali del omare v notranjosti izdelan iz navadnega, belega iverala.

Tudi ta garderobna omara je vgradna in omogoča prost prehod v njeno notranjost.

.

********

.

Če se tudi sami zanimate za moderne garderobne omare v podobnem stilu, kot so predstavljene zgoraj, vas vabimo, da se nam oglasite čez kontaktne možnosti.

Z veseljem se bomo z vami pogovorili in pripravili neobvezujočo in informativno ponudbo. Z vključeno dostavo in montažo vred.