» » » Nadvse enkratna, moderna in bela kuhinja

Nadvse enkratna, moderna in bela kuhinja

Danes ideje kje poiskati zanimive, sodobne in moderne kuhinje v beli barvi, ni več težko najti. Najpomembnejše oblikovalske elemente takšnih kuhinj sestavljajo čiste linije, raznovrstne barvne in lesne kombinacije za ustvarjanje kontrastov ter veliko svetlobe.

moderne kuhinje v beli barvi
Privoščite svoji kuhinji čiste linije, svetle barve in veliko svetlobe.

Moderne kuhinje v beli barvi v celotni paleti našega prodajnega programa predstavljamo v salonih kuhinj DanKuchen v Ljubljani in v Kranju in med vso ponudbo kuhinj, prav kuhinje v svetlih tonih, zasedajo prav posebno mesto.

Bela barva daje prostoru zračnost in svežino, odlično jo lahko kombiniramo pravzaprav z vsemi ostalimi barvami.

Kuhinjo lahko poživite z glamurjem, v barvah visokega sijaja ali v subtilnem mat izgledu. Obenem bele kuhinje omogočajo enostavno in hitro čiščenje, igra s kombinacijami materialov in barv za ročaje pa je praktično neomejena.

moderne kuhinje v beli barvi
Raznovrstna in premišljena razporeditev elementov bo vaš prostor funkcionalno izkoristila v celoti.

Kuhinjski sestav v beli barvi hkrati omogoča največ odprtih možnosti pri uskladitvi barv s stenami kuhinje, tlemi ter tudi stropom.

Sestav elementov za moderne kuhinje odlikujejo čiste in ravne linije, raznovrstni izvlečni predali s polnim odpiranjem, možnost dodajanja dodatnih elementov, kot so kuhinjski pomožni pulti, kotne omare, viseči elementi in pravzaprav neomejene možnosti razporeditve elementov.

Skrbno premišljena zasnova razporeditve elementov bo vaši kuhinji dala mehak in čist videz. Pri barvnih odtenkih se lahko namesto snežno bele igrate z barvami vanilije, bele kave ali katerekoli druge barve in na ta način prispevate k dinamičnemu ali klasičnemu izgledu kuhinje.

Primer prostorne in moderne kuhinje v beli barvi

Na sliki spodaj vam predstavljamo primer moderne kuhinje Living.

Kuhinja je v beli barvi s prostorno razporeditvijo kuhinjskih elementov vzdolž dveh zidnih stranic ter podaljškom kuhinjskega polotoka, katerega smo dopolnili s pomivalnim koritom ter vgradnim regalom za pomivalni stroj, pod njim.

moderne kuhinje v beli barvi
Primer razporeditve kuhinje v kombinaciji lesa in bele barve. Model kuhinje: Living

Vabljeni, da si celotno paleto kuhinjskih programov ogledate na naši spletni strani DanKuchen Ljubljana ali se oglasite v enem izmed naših salonov, kjer imamo razstavljen program kuhinj in vam z veseljem pripravimo informativno ponudbo za želeno kuhinjo.

Kakovostna kuhinja nudi doživljensko garancijo

Kuhinje DanKuchen sestavljajo izključno svetovno priznana vodila Blum, s katerimi dobite doživljensko garancijo na njihovo delovanje. Med številnimi plačilnimi možnostmi pa svojim strankam omogočamo tudi nakup na 24 obrokov.

moderne kuhinje v beli barvi
Kuhinjo Living lahko dobite tudi v različnih odtenkih in visokih sijajnih barvah.