» » » 4 primeri po naročilu izdelanih modernih, masivnih lesenih postelj

4 primeri po naročilu izdelanih modernih, masivnih lesenih postelj

Glede na to, da je na trgu ponudbe izdelave lesenih postelj, tako tipskih, kot izdelanih po meri, prava poplava tistih s standardnimi dimenzijami, kot tistih, ki nekoliko odstopajo od klasičnih dimenzij, so v nadaljevanju prispevka tokrat predstavljene iz našega programa izbrane 4 moderne lesene postelje, pri čemer, vsako izmed njih, odlikuje specifična posebnost.

Modernost ponavadi kroji drugačnost, individualna izdelava tako iz vidika estetike, kot iz vidika dimenzij, vse bolj pa med moderne lesene postelje stranke prištevajo tudi te, ki so narejene kompaktno in stabilno iz različnih vrst klasičnega in eksotičnega masivnega lesa.

Modernost in trendovski izgled lesene postelje lahko dosežemo s kombinacijo različnih vrst lesa, z unikatno izdelanimi obrobami, vzglavji na posteljnem okvirju, dodanimi svetlobnimi učinki ali s kombinacijo moderno izdelanega ostalega pohištva za opremo spalnice.

Obenem se za moderne lesene postelje zanimajo stranke, katerih spalnični prostori zaradi svojih dimenzij (spalnice v prostorih nepravilnih in nestandardnih dimenzij, mansardne spalnice,…) zahtevajo, da je postelja izdelana unikatno in prilagojena prostoru.

Na spodnjih slikah prikazujemo 4 tako izdelane postelje, ki bi jih lahko šteli med moderne lesene postelje.

.

Postelja z dodano svetlobo pod posteljnim okvirjem

.

moderne lesene postelje
Unikatno izdelane moderne lesene postelje z dodatnimi svetlobnimi učinki.

.

Na zgornji sliki je prikazan unikatno in po naročilu izdelan posteljni okvir za spalnico v mansardnem prostoru. Leseni vzglavni del je povišan in izdelan po meri hrbtne, zidne stene. Zraven tega, da je izdelan od enega do drugega zidu, so hkrati skozi leseno vzglavje vpete dodatne električne vtičnice nad nočnima omaricama na vsaki strani.

Le ti sta prilagojeni širini med posteljnim okvirjem in zidni steni na obeh straneh.

Dodatno ima posteljni okvir iz sprednje strani nameščena led svetila, sicer so pa tako posteljni okvir kot nočni omarici dvignjeni od tal. Nočni omarici vključujeta na vsaki strani po en izvlečni predal, višina nočnih omaric pa je poravnana z višino posteljnega okvirja.

.

Posteljni okvir z dodano svetlobo pri vzglavju

.

posteljni okvir z dodatno svetlobo
Moderne lesene postelje z dodatnimi svetlobnimi učinki pri vzglavnem delu.

.

Tudi druga postelja (slika zgoraj) ima dodatno svetlobne elemente, le, da so ti v tem primeru, montirani pod vrhnji del povišanega, masivnega, lesenega vzglavja.

Tudi v tem primeru gre za, po naročilu izdelano posteljo, kjer leseno vzglavje sega vse do višine dveh električnih vtičnic, dodatna stikala in vtičnici pa sta nameščeni nad nočni omarici na vsaki strani.

Nočni omarici sta poravnani v višino posteljnega okvirja. In tudi v tem primeru sta tako nočni omarici kot posteljni okvir, dvignjeni od tal. Celoten posteljni sestav je izdelan od ene do druge stene spalnice.

.

Moderne lesene postelje
z unikatnimi posteljnimi okvirji

.

.

Tudi na tretji sliki (zgoraj) je prikazana izdelava moderne lesene postelje v mansardni spalnici. V tem primeru je posteljni okvir narejen povsem po željah naročnika in tudi celotni posteljni sestav je izdelan po merah prostora, ki ga omogoča v sprednjem delu, nekoliko povišana spalnica.

Nočni omarici na vsaki strani delujeta masivno in klasično, leseno vzglavje kot hrbtišče posteljnega okvirja pa je izdelano poševno in dodatno odebeljeno v svojem spodnjem delu. Predala na nočnih omaricah se odpirata na poteg.

.

Moderne lesene postelje s kombinacijo umetnega usnja in različnih barv

.

Ena izmed prednosti po naročilu izdelane moderne lesene postelje je tudi v tem, da je na posameznih površinah posteljnega sestava mogoče po želji kombinirati različne vrste lesa, različne barve in tudi kombinacije z drugimi vrstami materialov.

Na spodnji sliki je hrbtno leseno vzglavje posteljnega okvirja delno kombinirano z umetnim usnjem v bež barvi. V enaki barvi je izdelana tudi ličnica vrhnjega, izvlečnega predala na nočni omarici.

.

kombiniran posteljni okvir
Posteljno vzglavje v kombinaciji z umetnim usnjem v bež barvi.

.

Za več idej in primerov, vas vabimo, da nam preko spodnjih kontaktnih možnosti, pošljete svoje povpraševanje. Z veseljem bomo pripravili ponudbo za vaše želje moderne lesene postelje.