» » » Svetla in prostorna spalnica

Svetla in prostorna spalnica

Oprema spalnice najpogosteje zajema po potrebah in željah, izdelano posteljo, odvisno od velikosti prostora eno ali dve nočni omarici na vsaki strani postelje, garderobno omaro ter v kolikor prostor dovoljuje, tudi dodatno komodo v katero pospravljamo nogavice, spodnje perilo, brisačke in podobno.

V primeru, ki ga predstavljamo tokrat, je šlo za celostno svetovanje opremljanja prostorne in svetle spalnice v tradicionalnem izgledu v sodobno opremljenem stanovanju.

Pogled na celotno spalnico

oprema spalnice
Pogled na celoten ambient svetle in prostorne spalnice.

Prostor v katerem je postavljena spalnica, je nepravilnih oblik.

Desno od vhodnih vrat v spalnico, se zidna stena dvakrat lomi do stene, na kateri bo slonela hrbtna stran postelje. Vzdolž postelje prostor razsvetljujeta dve veliki in prostorni okni, ki omogočata dotok obilo naravne svetlobe in dajeta še dodaten občutek razkošnosti in svežine.

Hrbtno stran spalnice (ta je ponavadi namenjena ali hrbtišču postelje ali hrbtišču garderobne omare) smo dekorirali z umetnim kamnom.

Osrednji spalnični element, postelja, je dimenzij 180 x 200 cm, pri katerem posteljni okvir sega povsem do tal. Hrbtišče postelje je leseni in na vsaki strani za dobrih 30 centimetrov širše od samega posteljnega okvirja.

Nanj je na vsako stran montirana lična bralna lučka, ki jo je mogoče poljubno in po potrebi, pregibati.

postelja v spalnici
Pogled na spalnico iz okenske strani.

Izbrane barve v spalnici so kombinacije svetlih tonov. Za kontrast in poseben poudarek osrednjemu delu spalnice, je v naravnih in temnejših tonih, izdelan ravno posteljni okvir.

Na okenski strani spalnice, smo postavili po meri izdelano nočno omarico, ki jo je mogoče poljubno premikati po prostoru.

Belo in nemoteče, smo ob poševno steno spalnice, postavili višjo, dvokrilno in samostoječo garderobno omaro, ki smo jo obdelali v visokem sijaju. Vrata v spalnico so bela, svetla pa so tudi sama tla v spalnici.

oprema spalnice
Nočna omarica s tremi izvlečnimi predali.

Premično nočno omarico sestavljajo trije izvlečni predali, pri čemer smo najvišjega opremili s ključavnico za zaklepanje.

Vabljeni, da si celoten nabor naših produktov in rešitev, ogledate tudi na naši spletni strani.