» » » Opremljanje konferenčne sobe s pohištvom po meri

Opremljanje konferenčne sobe s pohištvom po meri

Glede na to, da je mogoče poslovne prostore (direktorske pisarne, pisarne za računovodstvo in tajništvo, konferenčne prostore in predavalnice, sprejemnice in garderobne prostore), v osnovi opremiti s tipskimi ali po meri, izdelanimi pohištvenimi rešitvami, vam v tokratnem prispevku v nadaljevanju, prikazujemo primer, kjer je s pisarniškim pohištvom po meri, šlo za opremljanje konferenčne sobe.

Konferenčni prostori srednje velikih podjetij so ponavadi namenjeni poslovnim sestankom, delavnicam in konferencam za skupine med 10 do 30 ljudi.

Za te namene ponavadi tak prostor opremljamo z večjo in seveda po merah prostora, konferenčno mizo ter po potrebi in v kolikor prostor omogoča, z dodatnimi komodami in regali on stenah same sobe.

Na spodnjih slikah gre za opremljanje konferenčne sobe s takšno pohištveno sestavo.

.

Konferenčna miza 

.

Na spodnji sliki je najprej prikazana izdelana večja konferenčna miza, namenjena cca. 20 zaposlenim.

Postavljena je v osrednji del večjega poslovnega prostora, ki je hkrati dodatno opremljen z nižjimi in po dimenzijah prostora, izdelanimi komodami, tako po dolžini, kot širini, same sobe.

Osrednji del konferenčne sobe (krajša, prečna zidna stena), je v sredini opremljen s televizorjem, ki služi za prikaz prezentacij.

Z izborom materialov in barv pohištva v konferenčni sobi je usklajen tudi izbor materiala in barv stolov.

.

opremljanje konferenčne sobe
Opremljanje konferenčne sobe s pohištvenimi rešitvami po naročilu.

.

Nizki komodi po dolžini konferenčne sobe

.

Na spodnji sliki je prikazana daljša in po dolžini konferenčne sobe, izdelana nižja komoda.

Ta je namenjena spravilu delovnega gradiva in poslovne dokumentacije. Izdelana je po meri, sestavljena pa iz dveh omarnih korpusov z, na vsaki strani, tremi omarnimi prekati, s krilnim odpiranjem vrat. Na sredini sta oba omarna prekata ločena s sediščem, oblečenim v umetno usnje.

.

opremljanje konferenčne sobe
Po dolžini konferenčne sobe izdelana nizka komoda iz dveh med seboj ločenih omarnih korpusov, ki ju na sredini povezuje sedišče, oblečeno v umetno usnje.

.

Dodatna komoda ob krajši steni 

.

Dodatna nizka komoda, v enaki višini kot vzdolžna, večja komoda (na zgornji sliki), je našla svoj prostor tudi ob krajši steni konferenčne sobe. V enakem izgledu kot komoda ob daljši steni konferenčne sobe, tudi ta sestoji iz treh omarnih prekatov s klasičnim, krilnim odpiranjem vrat. V njeni notranjosti sta razporejeni po dve vrsti prečnih polic.

.

opremljanje konferenčne sobe
Nizka komoda po meri.

.

.Možnosti za opremljanje konferenčne sobe

.

Glede na potrebe naročnikov in naših tehnoloških zmožnosti, ki jih ponujamo za pohištveni program za opremljanje konferenčnih prostorov, lahko naše stranke izbirajo med pohištveno opremo za opremljanje konferenčne sobe s tipskim poslovnim pohištvom ali opremljanje poslovnih prostorov s pohištvom, izdelanim po naročilu in merah posameznega prostora.

Za tipskimi pohištvenimi sestavi v poslovnih prostorih se ponavadi zanimajo podjetja, kjer je v prvi vrsti pozornost usmerjena na funkcionalno razporeditev ter praktičnost pohištva in, kjer nemalokrat prostor uporablja več zaposlenih hkrati (tajništvo, računovodstvo, prodajni oddelek, nabavna služba,…), medtem, ko se za individualne in po meri izdelane pohištvene rešitve, ponavadi ogrevajo tista podjetja, katerih delovni prostori so med seboj ločeni ali jih hkrati uporablja manj ljudi.

Če tudi sami brskate za pohištvenimi rešitvami za opremljanje konferenčne sobe (ali drugih poslovnih prostorov), bomo veseli vašega povpraševanja in se z veseljem z vami pogovorili.

Dodatne ideje in izvedbe pisarniških rešitev si lahko ogledate tudi na naši spletni strani.