» » » Leseni nadstreški za počitniške kapacitete

Leseni nadstreški za počitniške kapacitete

Ideje in primere za izdelavo letnih teras, sem prejšnji mesec, predstavil v prispevku 3 ideje za lesene nadstreške letnih teras in v Primerih lesenih nadstreškov za avto, a, ker smo ravno sredi julija (s sicer trenutno ne najlepšim vremenom), v tokratnem prispevku nekaj realiziranih idej nadstreškov za počitniške kapacitete (apartmaje, mobilne hišice, prikolice in podobno).

prodaja lesenih nadstreškov
Izdelava preprostega lesenega nadstreška za mobilno hišico. Pokrit s slamo.

Fiksne kapacitete (zidni apartmaji in mobilne hišice s fiksno lokacijo) praktično vse, prej ali slej uredijo pokrito letno teraso.

Čeprav so možnosti za pokrivanje teras danes res raznovrstne (aluminij, pvc materiali, slamnate kritine), vseeno opažam, da les med njimi, ne izgublja veljave in, da se tudi tisti, ki so si predhodno zamislili letno teraso pokrito z drugačnimi materiali, pogosto premislijo in odločijo za izdelavo iz lesa.

prodaja lesenih nadstreškov
Izdelava letne terase na apartmaju na morju. Vključno z leseno mizo in klopjo. O vrtnih garniturah sem objavil tudi prispevek tukaj.

Kolikor spremljam druge mizarje, mi tudi ti potrjujejo, da prodaja lesenih nadstreškov še vedno ostaja v trendu.

Prednosti lesne izdelave so v trajnosti in trpežnosti, možnostih poljubnih in res raznovrstnih oblik, izbiri vrste lesa, poceni vzdrževanju in dolgi življenski dobi.

terasa s pokrito streho
Pogled na leseno letno teraso apartmaja iz zunanje strani. Kritina opeka.

Pogosto, če pride v prihodnosti do sprememb objekta (ali lokacije v primeru mobilnih hišic), je isti leseni nadstrešek, mogoče uporabiti na drugi lokaciji ali v drugačne namene.

nadstrešek za apartma
Izdelava lesenega nadstreška za počitniško hišo na Pohorju.

Zraven tega pa izdelava in prodaja lesenih nadstreškov še vedno cenovno zelo konkurira drugim, umetnim materialom.

V kolikor potrebujete informativno ponudbo ali predlog rešitve za vašo letno teraso oziroma leseni nadstrešek, se z veseljem priporočam za pripravo le te.

Lahko kar čez spodnje kontaktne podatke.

V nasprotnem vabim, da pregledate še ostale moje objave na tej povezavi.

Prijetne počitnice želim :).