» » » Štirje zanimivi in ugodni kopalniški bloki

Štirje zanimivi in ugodni kopalniški bloki

V okviru kopalniškega programa, ki ga ponujamo v našem salonu, se zraven izdelave kopalniškega pohištva po meri, ki smo ga delno predstavili tudi v priloženi povezavi, predstavljajo v nadaljevanju tudi ugodni kopalniški bloki.

ugodni kopalniški bloki
Primer kopalniškega bloka v beli barvi, visoki sijaj

Kaj ponujajo ugodni kopalniški bloki?

Predstavljeni kopalniški bloki ponujajo možnost izbire različnih kombinacij barv in dekorjev ogrodij. Za spodnje primere kopalniških blokov je mogoče izbirati med štirimi izvedbami ogrodij in šestimi različnimi možnostmi izvedb blokov (fronte).

Posamezni elementi ponujanih kopalniških blokov so lahko izdelani v različnih dimenzijah in so zato primerni tako za velike kot majhne kopalnice. V ponudbi ročajev je mogoče izbirati med kromiranimi, inox in sijajnimi ročaji, prav tako pa je za posamezni kopalniški blok mogoče posebej izbirati med različnimi vrstami kopalniških svetilk oziroma razsvetljave.

ugodni kopalniški bloki
Primer kopalniškega bloka Wenge

Vsak kopalniški blok omogoča tudi izbiro različne linije keramičnih umivalnikov, sama ogrodja omaric pa so izdelana iz oplemenitenih lesnih plošč debeline 19 mm.

Vsi robovi so obdelani z ABS zaščito v enakem dekorju kot je narejeno ogrodje.

Pri izdelavi front je mogoče izbirati med dvema različnima vrstama izdelave. Prva možnost je izdelava iz oplemenitenih lesnih plošč, druga pa iz odpornih 3d front iz MDF plošč, ki so obdelane s PVC ali PET folijo v visokem sijaju.

ugodni kopalniški bloki
Primer kopalniškega sestava. Češnja piemont

Ogledala na kopalniških sestavih vsebujejo razsvetljavo in so dodatno opremljena z euro vtičnico. Predali kopalniških blokov omogočajo popolni izvlek in mehko zapiranje, nogice sestavov pa so nastavljive (s čimer omogočajo ustrezno niveliranje višine posameznih omaric).

Za vse kopalniške sestave je mogoče izbirati tudi med različnimi dodatki, kot so steklene police, držala brisač, dodatni regali in podobno.

ugodni kopalniški bloki
Primer cenovno izjemno ugodnega kopalniškega sestava v bež kombinaciji

Kot zapisano, so vsi prestavljeni ugodni kopalniški bloki, dobavljivi v različnih barvah. Spodnja slika prikazuje različne možnosti izdelave front.

ugodni kopalniški bloki
Paleta barvnih možnosti za izdelavo front

Dodatki kopalniškim sestavom

Ročaje na kopalniških sestavih je mogoče izbirati v različnih materialih. Spodaj primer kromiranih ročajev v visokem sijaju.

ugodni kopalniški bloki
Kromirani ročaji

Med ostalimi dodatki je mogoče izbirati tudi med široko paleto steklenih in keramičnih polic s kromiranimi nosilci v visokem sijaju.

steklena stenska polica s kromiranim nosilcem
Steklena stenska polica z varnostnim steklom

Za vse kopalniške sestave v našem programu nudimo tudi možnost grafičnega izrisa elementov kopalniškega pohištva.