» » » Ureditev moderne spalnice v “clean”, trendovski izvedbi

Ureditev moderne spalnice v “clean”, trendovski izvedbi

Čiste, tako imenovane “clean”, prostorne, široke in moderne spalnice so v trendu. Na spodnjih slikah je prikazana ureditev moderne spalnice po takšni usmeritvi.

.

**********

.

Prikazana spalnica, na spodnjih slikah, je postavljena v razmeroma klasičen prostorski ambient, ki ima svoj vhod iz desne, predsobne strani. Desno, takoj za vhodnimi vrati, je do nasprotne stene, v celoti, prostor izkoriščen za postavitev visoke, štiridelne garderobne omare, ki sega od tal do stropa.

.

ureditev moderne spalnice
Foto: Uroš Raztresen

.

Fronte, po merah razpoložljive zidne stene garderobne omare, so izdelane iz belega visokega sijaja, za clean in moderen videz, pa so opremljene brez ročajno, zgolj z belimi utopnimi rezi, za boljši prijem omarnih vratnih kril.

Postelja je dvojna, zakonska, postavljena prečno na vhodna vrata v spalnico.

Vzglavje in posteljni okvir sta ponovno v beli barvi, le, da sta namesto lesa, oba oblazinjena. Posteljne nogice so iz masivnega lesa, kompaktne in širše in se lepo skladajo s talno oblogo, ki je vzdolž vseh prostorov, položena v enakem lesnem vzorcu in barvi.

Za svetel izgled, so stene spalnice, kombinirane v beli barvi in svetlejšem vijoličnem (roza) odtenku.

Izgled ene izmed obeh, visečih nočnih omaric, je prikazan spodaj:

.

nocna-omarica-spalnica
Foto: Uroš Raztresen

.

Nočni omarici, izdelani v estetskem izgledu garderobne omare, sta od tal dvignjeni in opremljeni vsaka s po enim, globokim in višjim izvlečnim predalom. Ta ima prijemalni ročaj na vrhnji strani ličnice, ki je tako kot celoten korpus omaric, obogaten v beli barvi, visokega sijaja.

Nočni lučki sta beli in modernega izgleda.

Ureditev notranjosti garderobne omare je prikazana na spodnji sliki:

.

notranjost-garderobne-omare
Foto z mobilnim telefonom.

.

Omara je izdelana tako, da se vratni krili odpirata na sredini dveh omarnih prekatov, pri čemer sta oba, sicer na drugačen način, a po podobni zasnovi, v spodnjem delu, opremljena z več manjšimi predali. Na sredini omarnih prekatov najdemo odprte odlagalne poličke, na vrhu, tik pod omarnim stropom, pa izvlečni obešalni palici za obešanje garderobe.

Izvlečni predali so na sredini opremljeni z manjšimi, srebrnimi in okroglimi ročaji, v levem omarnem prekatu pa dodatno, klasično obešalno palico najdemo tudi na sredini omarnega korpusa.

Desni omarni korpus ima za razliko od levega, v povsem spodnjem delu, več širših izvlečnih predalov (dva namesto enega), pa tudi v sredini je opremljen namesto klasične obešalne palice, z več manjšimi, odlagalnimi poličkami za majice in podobno.

.

*********

.

Za ureditev ostalih prostorskih ambientov v modernem stilu, vas povabimo, da si ogledate tudi ostale naše izdelke na tej povezavi, v kolikor pa si želite z nami navezati stik, pa bomo veseli, če se nam oglasite čez spodnje kontaktne možnosti.