» » » Direktorsko pisarniško pohištvo

Direktorsko pisarniško pohištvo

Že v prispevku, v katerem smo predstavljali standardno pohištvo za pisarniške prostore, lahko opazite, da se osnovno pisarniško pohištvo deli na pohištvene pisarniške programe za opremljanje tajništev, konferenčnih prostorov, različnih oddelkov prodajnih, razvojnih in nabavnih služb ter na direktorsko pisarniško pohištvo, s katerim opremljamo najrazličnejše managerske pisarne in poslovne prostore direktorjev.

Direktorsko pisarniško pohištvo iz našega programa se loči na dvoje: pohištvo iz programa Boss in programa Manager ter direktorsko pisarniško pohištvo luksuzne in prestižne linije Excellence.

.

Direktorsko pisarniško pohištvo Excellence

.

direktorsko pisarniško pohištvo excellence
Direktorsko pisarniško pohištvo Excellence – elipsasta konferenčna miza, obešalna stena s steklenimi policami in lesenimi regali, pisarniška komoda.

.

Program Excellence sestavljajo različne možnosti ekskluzivnih direktorskih pisalnih miz (pisalne mize z enim ali dvema predalnikoma, direktorske pisalne mize z levim ali desnim zaokroženim zaključkom, kotne direktorske pisalne mize z levim ali desnim krajšim krakom, razširjene direktorske mize, razširjene kotne pisalne mize s krožnimi zaključki in elipsaste ter polkrožne konferenčne mize z možnostjo dodajanja različnih razširitvenih modulov).

Hkrati k opremi direktorskih pisarn sodi tudi možnost opremljanja s pripadajočimi obešalnimi stenami v najrazličnejših kombinacijah lesa, steklenih polic in usnja ter kombinacije majhnih in razširljivih pisarniških komod in omaric.

.

Program Boss

.

Direktorsko pisarniško pohištvo Boss sestavlja koncept neklasičnega, modernega pohištva za opremo modernih in funkcionalnih prostorov z mehko zaključenimi, elegantnimi robovi in številnimi možnostmi kombiniranja različnih elementov med seboj.

Pohištvene obode programa Boss je mogoče dobiti v dveh barvnih odtenkih, 7 različnih barvah za delovne površine, ličnice predalov in stranice ter v dveh različnih barvnih kombinacijah (črna, metalic siva) za mizne noge in podstavke.

.

direktorsko pohištvo Boss
Direktorsko pisarniško pohištvo – Boss.

.

Program Manager

.

Direktorsko pisarniško pohištvo Manager sestavljata dve barvi obodov (črna in siva), 4 barve vrat in plošč (Ferrara, Calvados, oreh, javor) ter dve barvi nog. Gre za sodobni pohištveno direktorski program, ki odraža plemenitost in uspeh, hkrati pa se zanj odločajo direktorji in managerji z zahtevanim višjim nivojem opreme v svojih pisarnah.

Program Manager je mogoče poljubno kombinirati z enodelnimi in dvodelnimi omarami, računalniškimi in pisalnimi mizami, kotnimi segmenti, omarnimi predali ter različnimi nizkimi in visokimi omaricami.

V ponudbo je vključena dostava in montaža ter tudi možnost izdelave po naročilu. Garancija na pohištvene programe je 5 let.

 

direktorsko pisarniško pohištvo manager
Direktorsko pisarniško pohištvo Manager.

.

Primer individualnega opremljanja večje konferenčne sobe boste našli na povezavi, še več primerov ponudbe za direktorsko pisarniško pohištvo, pa tudi na naši spletni strani.

Vabljeni k spremljanju naših pohištvenih rešitev tudi v bodoče.