» » » 10 različnih programov standardnega pohištva za pisarniške prostore

10 različnih programov standardnega pohištva za pisarniške prostore

Pohištvo za pisarniške prostore se v osnovi deli na standardno pohištvo za pisarniške prostore in na opremo pisarn višjega cenovnega razreda z unikatnimi pisarniškimi rešitvami.

Standardno pohištvo za pisarniške prostore ima svoje prednosti predvsem v tem, ker ga je mogoče umestiti na enak način, v več pisarniških prostorov ali za več delovnih mest hkrati, ker je dostava in montaža slednjega hitra (rok 30 dni) in, ker je skozi standardni program omogočena izbira funkcionalno, estetsko komplementarnega pohištva (mize, pisarniške komode, omare, stoli, obešalne stene v enakem izgledu,)

Po drugi strani, so prednosti individualno izdelanega pohištva za pisarniške prostore predvsem v unikatnem izgledu, rešitvah po edinstvenih merah in zahtevah prostora ter predvsem tudi v neomejenih možnostih kombinacij najrazličnejših materialov (les, usnje, steklo, kamen, aluminij,….)

.

Standardno pohištvo za pisarniške prostore

.

Med osnovno, standardno pohištvo za pisarniške prostore štejemo najrazličnejše kombinacije in postavitve miz za enega ali več zaposlenih, različne postavitve in dimenzije pisarniških omar in komod (različne po višinah, po funkcionalnosti (odprte ali zaprte omare), različne po materialu in barvah front omarnih ličnic (steklo, različni lesni dekorji,…) in drugo.

.

Standardno pohištvo za pisarniške prostore, sestavljajo naslednji programi:

.

  • Classic
  • Compact
  • Team
  • Basic
  • Easy
  • Omega
  • Boss
  • Manager
  • Practic
  • Quicker

.

Program Classic

.

standardno pohištvo za pisarniške prostore classic
Standardno pohištvo za pisarniške prostore – program Classic.

.

Program Classic je dobavljiv v dveh različnih barvnih možnostih omarnih okvirjev, štirih različnih možnostih barv vratnih front in delovnih površin ter v štirih različnih možnostih barv nog pisalnih miz.

Primeren je predvsem za delovne prostore, kjer si želijo enostavnosti, sicer pa je med možnostjo različnih postavitev pohištva iz tega programa, mogoče pri pisalnih mizah izbirati računalniške mize, klasične pisalne mize, pisalne mize z dodatnimi zaobljenimi zaključki, okrogle mize, polokrogle mize, elipsaste mize ter mizne kotne segmente kvadratastih in zaobljenih linij.

.

Program Compact

.

standardno pohištvo za pisarniške prostore compact
Standardno pohištvo za pisarniške prostore – program Compact.

.

Program pisarniškega pohištva Compact odlikujejo različne možnosti kombinacij pisalnih miz, različne uporabne možnosti stabilnih, kovinskih pisarniških regalov in različne možnosti ureditve robustnih, a hkrati modernih pisarniških ureditev celotnih pisarniških ambientov.

Omarni elementi (kot na sliki zgoraj) so mogoči v najrazličnejših dimenzijah, z različnim številom omarnih prekatov, delno ali v celoti odprti ali zaprti, z lesenimi ali steklenimi ličnicami vrat ter z različnimi vrstami podnožij.

Pod mizni regali so premični in z enim ali dvema predaloma.

.

Program Team

.

standardno pohištvo za pisarniške prostore team
Standardno pohištvo za pisarniške prostore – program Team.

.

Pisarniško pohištvo Team odlikujejo različne možnosti postavitev pisalniških miz, 5 let garancije, dostava v 21 delovnih dneh in možnost izdelave pohištva tudi po merah.

Pohištvo za pisarniške prostore Team, prinaša v delovne prostore eleganco, fleksibilnost in možnost univerzalnih rešitev za večino pisarniških prostorov.

Osnovna lastnost tega programa so elegantne vrhnje, delovne površine, kombinirane z različnimi kovinskimi nogicami.

.

Program Basic

.

standardno pohištvo za pisarniške prostore - program Basic
Standardno pohištvo za pisarniške prostore – program Basic.

.

Prestižen izgled pohištva programa Basic je izdelan iz temnega lesa, s katerim so izdelane vse delovne površine, okvirji regalov in mizne noge. Robustne lesene noge služijo kot vrhunska podpora 38 milimetrov debelim delovnim ploskvam.

Okvirji so dobavljivi v črni barvi, vrata in vrhnje ploskve v štirih različnih barvah, črna pa je tudi barva lesenih nog.

.

Program Easy

.

standardno pohištvo za pisarniške prostore Easy
Standardno pohištvo za pisarniške prostore – program Easy.

.

Easy poudarja enostavnost in minimalizem. Enostaven, a vseeno necenen pisarniški sestav je primeren za opremljanje tako klasičnih, kot tudi modernih pisarn.

Pisalne mize so podprte s kovinskimi nogami, pisarniške omare pa krasijo elegantni kovinski okvirji in možnosti trendovskega izbora barv vrhnjih ploskev ter vrat na pisarniških omarah.

Praktičnost in funkcionalno uporabnost dopolnjujejo tudi moderni sistemi v notranjosti omar: neslišno zapiranje vrat, kakovostni kovinski sestavni deli, predali s polnim izvlekom in drugo.

Omarni okvirji so mogoči v dveh barvah, vrhnje ploskve v petih barvah, mizne noge pa prav tako v dveh barvah.

.

Program Omega

.

standardno pohištvo za pisarniške prostore omega
Standardno pohištvo za pisarniške prostore – program Omega.

.

Omega je dobavljiva v dveh barvah za okvirje omar, štirih različnih barvah za vrhnje ploskve ter v kar petih različnih barvnih kombinacijah za pisarniške mizne noge.

Pisarniških sestav je priljubljen predvsem zaradi zelo raznolikih možnosti kombiniranja pisarniških elementov ter modernega, masivnega izgleda.

Lesene noge so namesto klasično ravnih linij, zaobljene navznoter.

.

Program Boss

.

standardno pohištvo za pisarniške prostore Boss
Standardno pohištvo za pisarniške prostore – program Boss.

.

Boss predstavlja pisarniško pohištveno linijo nestandardnih oblik. Skrbno izdelane delovne površine ter mehko zaobljeni robovi dajejo programu Boss edinstven izgled in poseben čar.

S široko paleto barvnih možnosti za izbiro vrhnjih ploskev (7 barv), različnimi barvami miznih nog ter okvirjev pisarniških omar, boste svojim pisarnam s programom Boss, dodali unikaten pečat in resnično edinstven izgled.

.

Program Manager

.

standardno pohištvo za pisarniške prostore manager
Standardno pohištvo za pisarniške prostore – program Manager.

.

Program Manager lahko kombiniramo v štirih različnih barvah vrhnjih ploskev, dveh različnih barvah omarnih okvirjev ter dveh različnih barvah miznih nog.

Odraža prestiž in uspeh, primeren pa je za pisarniške prostore, z zahtevami za pohištvo višje kakovosti.

.

Program Practic

.

Pohištvo za pisarniške prostore Practic stavi na funkcionalno praktičnost in uporabno vrednost. V dveh različnih kombinacijah omarnih okvirjev, štirih različnih kombinacijah vrhnjih ploskev miz ter dveh različnih opcijah miznih nog, se v tem programu opremljajo pisarne, ki jih hkrati uporablja več zaposlenih, manjše konferenčne sobe in sestankovalnice.

.

standardno pohištvo za pisarniške prostore practic
Standardno pohištvo za pisarniške prostore – program Practic.

.

Program Quicker

.

Standardno pohištvo za pisarniške prostore iz programa Quciker sestavljajo različne možnosti ureditve konferenčnih miz. Ovalne in elipsaste, okrogle, kotne, zaobljene, z ravnimi linijami je mogoče kombinirati v štirih različnih barvnih izvedbah vrhnjih miznih ploskev ter v dveh različnih barvah miznih nog.

Primer opremljanja konferenčne sobe po individualnih željah, smo predstavili v prispevku na povezavi.

.

standardno pisarniško pohištvo Quicker
Standardno pohištvo za pisarniške prostore – program Quicker.

.

Za dodatne informacije in informativno ponudbo, smo vam na voljo preko kontaktnih možnosti ali preko naše spletne strani.