» » » Prednosti modularnih vzmetnic pred klasičnimi

Prednosti modularnih vzmetnic pred klasičnimi

V zadnjih treh objavah na temo predstavitev kakovostnih vzmetnic, smo opisovali ležišča iz lateksa, ležišča iz spominske pene ter podrobneje tudi razlike med vrstami ležišč.

Tokrat svetujemo na kaj biti pozoren, tistim, ki se sprašujejo katero vzmetnico kupiti.

Razlike med vrstami materialov za posamezna ležišča

Naše vzmetnice so grajene modularno, kar pomeni, da imajo posamezne, različne module za odstranjevanje zgornjega dela, posameznih notranjih delov in jedra.

Slika spodaj.

Nadzor nad celotno vzmetnico. Nad prevleko, jedrom, dnom vzmetnice, posameznimi moduli.

Z modularno sestavo vzmetnice prihaja več prednosti.

Zgornji sloj vzmetnice

Zgornji sloj vzmetnice (imenovan toper), je posebej prilagodljiv vašemu telesu. Ne poskrbi samo za ustrezno udobje, temveč tudi za enakomerno porazdelitev pritiskov.

Pri izbiri toperja lahko poljubno odločate o različni vrsti materialov zanj: spominska pena, prožni materiali, mikro vzmeti in drugo.

Jedro vzmetnice

Jedro vzmetnice sestavlja material, ki omogoča prožnost in popolno zračnost.
Naša jedra vzmetnic so sestavljena iz mikrocelic, kar zagotavlja visoko prožnost in zračnost.

Prečno čez vzmetnice potekajo prečni kanali.

Ti omogočajo popolno zračenje, hkrati pa je njihova glavna funkcija odvajanje vlage, ki jo telo proizvaja med spanjem. To vlago odvajajo stran od telesa, s tem pa omogočajo prijetno počutje, manj potenja ter boljši in bolj globok spanec.

Materiali iz katerih so sestavljene vzmetnice, so zasnovani tako, da omogočajo prehajanje vlage v vse smeri iz vzmetnice. Zraven vlage na enak način odvajajo tudi zrak in toploto.

Pralnost vzmetnice

Vse naše vzmetnice so pralne. Omogočajo pranje pri 60 stopinjah, obenem pa jih je mogoče prati tudi po posameznih modulih.

Tako lahko operemo samo vzglavni del ali ledveni del oziroma po potrebi operemo celotno vzmetnico naenkrat.

V kolikor potrebujete več informacij v zvezi s ponudbo vzmetnic iz našega programa, se bomo z veseljem odzvali na vaša vprašanja.

Ali uredili svetovalca na domu, ki s pomočjo aplikacije, opravi ustrezno izmero vašega telesa kar pri vas doma in vam nato lahko izdela informativno ponudbo za vzmetnico po vaših merah.