» » » Zakaj sodi ležišče aloe vera med najbolj popularna ležišča na trgu?

Zakaj sodi ležišče aloe vera med najbolj popularna ležišča na trgu?

Ležišče aloe vera airsoft vsebuje prevleko iz aloe vere, ki k spanju in počitku prispeva ogromno zdravilnih in pozitivnih lastnosti.

Aloe vera je puščavska rastlina, ki v botaničnem pogledu spada v družino lilijevk, katere najbolj tipičen predstavnik je vsem poznana lilija, sicer pa v to družino sodijo še tulipani, pasja čebulica, logarica in ostale.

Aloe vera raste v suhih in puščavskih ter subtropskih področjih, obožuje visoke temperature, sicer pa je na svetu danes poznanih kar 324 različnih vrst aloe vere.

V ležiščih in tudi v drugih industrijah (predvsem kozmetika) je aloe vera postala izredno priljubljena zaradi svojih številnih zdravilnih lastnosti. Vsebuje več kot 160 dragocenih snovi, med katerimi prednjačijo vitamini, minerali in encimi, njeni zdravilni učinki pa so dokazano ugodni za obnavljanje kože, celjenje ran, zdravljenje kožnih vnetij in zdravljenje luskavice.

Obenem so različne študije dokazale, da aloe vera pomaga pri zdravljenju glivičnih obolenj kože, pikih žuželk, ekcemih, pretegnjenih mišicah in športnih poškodbah ter podobno.

.

ležišče aloe vera

.

Ležišče aloe vera vsebuje prevleko, katere tkanina je sestavljena iz več milijonov mikrokapsul, ki vsebujejo aloe vero. Tako zraven naštetih zdravilnih lastnosti, takšno ležišče omogoča maksimalno sprostitev, boljše počutje ter hitrejšo regeneracijo našega telesa po dnevnih naporih.

Obenem se znotraj prevleke v ležišču z aloe vero nahaja tudi karbonska nitka. Ta služi za preprečevanje dela elektromagnetnih sevanj na naše telo in s tem pomaga pri obnovi našega psiho fizičnega stanja.

Samo ležišče aloe vera sodi med trda ležišča, ki nudi vrhunsko podporo predvsem hrbtenici in ledvenemu ter vratnemu delu, struktura ležišča pa je sestavljena tako, da se telo med spanjem poravna, s čimer pa se doseže maksimalna raztegnjenost hrbtenice. Vse ostale vrste ležišč boste našli na tej povezavi.

S tem je ležišče aloe vera zelo primerno za vse, ki čutijo bolečine v križu in v hrbtenici.

Pretok zraka v ležišču je urejen preko luknjaste strukture v samem jedru ležišča. Na tak način pa je zagotovljeno tudi maksimalno odvajanje vlage in učinkovito zračenje ležišča, slednje pa je pogoj za onemogočanje razvoja pršic in bakterij.

.

ležišče aloe vera

.

Glavni razlog popularnosti ležišč z aloe vero je v njihovem optimalnem razmerju med zdravilnimi učinki in ceno v primerjavi z ostalimi vrstami ležišč, saj so tovrstna ležišča zaradi razvite in dodelane proizvodnje, cenovno najugodnejša, obenem pa sodijo tudi med ležišča, ob katerih se dobro naspi, najširši krog uporabnikov.

Če tudi vas zanima ležišče aloe vera, nam sporočite želene dimenzije in z veseljem bomo pripravili info ponudbo za vam želeno ležišče.