» » » Spalni pripomoček za naravno magnetno terapijo obraza

Spalni pripomoček za naravno magnetno terapijo obraza

V okviru ponudbe našega celovitega spalnega programa je med izdelki, ki pomagajo k boljšemu počitku ter ustrezno izbranimi vzmetnicami, ki izboljšajo kakovost našega spanja, moč najti tudi izdelke in proizvode, ki so tudi na drugačne načine, tesno povezani s kakovostjo spanja in posledično regeneracijo našega telesa in obraza, zmanjševanjem podočnjakov ter preprečevanjem nastajanja gub.

Ker je med tovrstnimi izdelki vedno več tudi zanimanja za izdelke, ki omogočajo magnetno terapijo obraza z namenom njegove sprostitve in pomlajevanja, si lahko v nadaljevanju, preberete tudi prednosti, ki jih prinaša ALOEMAG – spalni pripomoček za povsem naravno magnetno terapijo našega obraza.

.

magnetna terapija obraza
ALOEMAG – Pripomoček za magnetno terapijo obraza po naravni poti.

.

Že dolgo je znano, da magnetna polja pomagajo telesu obnoviti energijo in povečajo stopnjo krvnega obtoka. S svojim delovanjem spodbujajo bogatejši pretok krvi, s tem pa vplivajo na bolj poživljajoč in s kisikom preskrbljen metabolizem. Več kisika zagotavlja našim mišicam in telesnemu tkivu večjo vitalnost, sproščenost in energijo.

S tem, ko magnetna terapija pospešuje krvni obtok, osvobaja naše telo najrazličnejših odpadkov, s pomočjo hitrejšega sproščanja endorfinov, pa toksini v našem telesu hitreje zapuščajo naše telo, izginejo naravne mišične in druge bolečine, omogočeno je hitrejše celjenje ran ter povečana je splošna odpornost našega telesa.

Zato je magnetna terapija že dlje časa uveljavljen način za izboljšanje našega počutja, pa tudi hitrejše odpravljanje najrazličnejših oteklin, podočnjakov, zmanjševanje utrujenosti ter odpravljanje kroničnih bolečin.

.

Kako pomaga magnetna terapija?

.

Rane in boleče površine telesa v osnovi zaznamuje pomanjkanje kisika in naše slabo ph ravnovesje, ki je tudi posledica slabe prekrvavitve. Vzroki za slednjo so različni: od debelosti, starosti, dnevnih aktivnosti in zadolžitev ter ritma in stila življenja, naprej.

Magnetna terapija oz. stimulacija našega krvnega obtoka s pomočjo magnetov, pomaga pri normalizaciji kalcijevega ionskega toka, s čimer znatno prispeva k zmanjševanju kopičenja kalcijevih ionov. Tako vpliva na telesne aktivnosti in biokemične procese, ki pri nižjih frekvencah lajšajo najrazličnejše bolečine, vnetja in celo modrice.

Za magnetno terapijo v bližini glave pa je celo dokazano, da ima pomirjujoč učinek.

Zato je v vse več produktov na področju spanja, vključen tudi princip delovanja magnetnih trakov, s čimer dejansko za regeneracijo svojega telesa, poskrbimo že med samim spanjem.

.

magnetna terapija

.

Magnetna maska, ki omogoča magnetno terapijo obraza in glave, ima dva vgrajena magnetna trakova (na zgornjem in spodnjem delu). Ta s pomočjo biomagnetne terapije poskrbita za regeneracijo obraza kar med spanjem. Pozitivno vplivata na zmanjševanje nastanka gub, prispevata k izboljšanju spomina in koncentraciji ter pomagata pri odstranjevanju podočnjakov.

S svojim delovanjem spodbujata elastičnost naših obraznih celic, v različnih študijah pa so ob uporabi obrazne maske za magnetno terapijo, dokazani pozitivni učinki tudi za lajšanje glavobola ter drugih kroničnih težav, povezanih z utrujenostjo in splošno telesno energijo.

Magnetno terapijo so v svoji preteklosti uporabljali že Egipčani. Kleopatra je z magnetno terapijo obraza, pomagala ohranjati fizično mladost svojega obraza, v najrazličnejših študijah pa je dokazano, da magnetna terapija povzroča pospešeno izločanje toksinov iz našega telesa, s čimer upočasnimo procese staranja.

Najlažje preizkusimo učinke magnetne energije tako, da pijemo namagneteno vodo. Pitna, namagnetena voda povzroča umirjanje našega telesa, kozarec vode pa preprosto spijemo dvakrat na dan, na negativnem polu magneta. Pijemo počasi (vsaj 5 minut) in že po nekaj dnevnem preizkusu lahko zaznamo splošno umirjenost telesa ter pozitivne učinke.

.

***********

.

V kolikor vas zanima magnetna terapija obraza z magnetno masko, se za več informacij, priporočamo čez spodnje kontaktne možnosti, sicer pa lahko vse nasvete za zdravo spanje, spremljate na tej povezavi.