» » » Opremljanje hotelov in turističnih kapacitet

Opremljanje hotelov in turističnih kapacitet

Pohištveno in mizarsko opremljanje hotelov in turističnih kapacitet zajema izdelavo pohištva za hotelske recepcije in avle, hotelske pisarniške in delovne prostore, opremljanje hotelskih sob ter izdelavo raznovrstnega lesnega dekorja v vseh ostalih hotelskih in turističnih kapacitetah.

V prispevku, v nadaljevanju, predstavljamo 3 takšne primere opremljanja različnih hotelsko turističnih kapacitet in prostorov.

.

Opremljanje vinoteke

.

Na prvi sliki je predstavljeno opremljanje vinoteke Marof.

Vinoteka obsega skupaj s svojimi vinogradi, 1200 kvadratnih metrov površin in ima zmogljivost pridelave cca. 300.000 litrov vrhunskega vina. Slednje je približno enako 80.000 hrastovim sodom in 220.000 sodom iz nerjavečega jekla.

Posestvo se nahaja v Prekmurju in se razprostira na gričih, posutih s številnimi vinogradi.
Leta 2002 je posestvo postalo del skupine Panvita.

.

opremljanje vinoteke Marof
Opremljanje vinoteke Marof.

.

opremljanje bar
Točilni pult.

.

vinoteka opremljanje
Pogled na notranjost vinoteke v celoti.

.

Opremljanje v podeželskem stilu –
hotel Štrk, Polana pri Murski Soboti

.

Sodoben, podeželski hotel Štrk leži na mirni lokaciji v vasi Polana, nedaleč vstran od Murske Sobote. Njegova notranja oprema deluje tradicionalno domače, v tem stilu pa so opremljene tako hotelske sobe, kot jedilniška restavracija in osrednji točilni pult v restavraciji.

.

opremljanje hotela štrk
Opremljanje hotela Štrk.

.

opremljanje tradicionalne restavracije
Pogled na notranjo opremo in točilni pult v restavraciji.

.

opremljanje hotelske sobe
V tradicionalnem, podeželskem izgledu opremljena hotelska soba.

.

Opremljanje dvorca Marof

.

Vinoteka Marof (prve tri slike iz prvega primera zgoraj) se nahaja v dvorcu Marof, ki zraven vinoteke, ponuja tudi prenočitvene kapacitete. Opremljanje spalnih prostorov in kuhinjskega dela, je prikazano na spodnjih slikah:

.

postelja v hotelski sobi
Opremljanje spalnih prostorov s posteljnimi okvirji, nočnimi omaricami in garderobnimi omaricami.

.

Kuhinjske prostore sestavljajo kuhinjski elementi v spodnjem kuhinjskem nizu ter viseči kuhinjski elementi, zgoraj.
Vsi elementi vsebujejo utopne ročje, mehko in neslišno zapiranje in vrhunska vodila BLUM.

.

opremljanje kuhinjskega dela
Opremljanje kuhinjskega dela.

.

Detajl v hotelski sobi:

.

oprema hotelskih sob
Hotelska soba – detajl.

.

dvodelna garderobna omara
Dvodelna garderobna omara z drsnimi vrati.

.

Notranja oprema po meri sodobnih hotelskih tehnoloških avdio in video ter mrežnih naprav

Glede na to, da se zadnje desetletje, večina turističnih in hotelskih kapacitet, usmerja v sodobno povezano izkušnjo (ki v hotelskih sobah in prenočitvenih kapacitetah) omogoča hotelskim gostom, da se tudi v sobah, kjer so gosti, povežejo preko svojih pametnih naprav, s svojo delovno in domačo okolico, mora tudi sodobna hotelska notranja oprema, slediti temu trendu in biti oblikovana, zasnovana in izdelana tako, da omogoča hotelskim gostom, povezanost njihovih naprav s hotelskim omrežjem in napravami. 

Hkrati, sodoben tehnološki preboj, predstavlja tudi za hotelsko ponudbo in turistične kapacitete, dodano vrednost, saj lahko npr. hotel, preko televizijskega sprejemnika in sodobnih ip rešitev v hotelski sobi, gostom, na hitrejši, lažji in enostavnejši način, ponudi dodatne storitve v svojem hotelu (savnanje, bazen, večerno animacijo, striženje, itd,…).

Zelo uporaben video na temo združevanja in dodajanja vrednosti hotelskim gostom kar v hotelskih sobah, preko hotelske televizije in iptv tehnologije, si lahko ogledate spodaj:

Glede na to, da se pri nas zraven opremljanja hotelov in turističnih kapacitet, ukvarjamo tudi z notranjim opremljanjem ostalih, specifičnih poslovnih objektov, vas vabimo, da si opremljanje enega izmed njih (opremljanje objektov, namenjenih zdravstvu), ogledate v prispevku na povezavi ali, da obiščete našo spletno stran, kjer so predstavljena opremljanja še ostalih poslovnih objektov za drugačne namene.