» » » Primeri cenovno dostopnih in ugodnih sestavov za dnevne sobe

Primeri cenovno dostopnih in ugodnih sestavov za dnevne sobe

Osnovni opis za poceni dnevne sobe in pohištvene sestave za dnevne sobe

Za tiste, ki opremljajo dnevne sobe, so v nadaljevanju predstavljeni sestavi dnevnih sob, ki jih je resnično mogoče dobiti za majhen proračun. Predvsem zaradi tega, ker omogočajo številne kombinacije in, ker jih je mogoče postaviti v praktično vsak ambient dnevne sobe, lahko preko spodnjih predlogov pridete do res poceni dnevne sobe. Kateri lahko v enakih dekorjih dodate tudi ostale pohištvene elemente in opremite ostale prostore.

Vsi predstavljeni modeli dnevnih sob v nadaljevanju, so izdelani v 30 dneh od potrditve naročila, pri čemer se datum ure in montaže naročila določi že ob samem naročilu.

Vse dnevne sobe je mogoče vrhunsko dodatno projektirati, s čimer vam je zagotovljena vnaprejšnja vizualizacija vaše dnevne sobe. Vse spodaj predstavljene sestave dnevnih sob lahko kombinirate v različnih barvnih kombinacijah, z različnimi kombinacijami materialov ter med različnimi postavitvami in dimenzijami.

Dostava in montaža predstavljenih modelov sta vključeni v ceno.

Primeri sestavov ugodnih dnevnih sob

Moderni sestav dnevne sobe.

Opis: Moderno in cenovno ugodno dnevno sobo najpogosteje krasi pohištveni minimalizem. V modernem stilu opremljena dnevna soba zajema pohištvo, ki služi kot osrednji element multi medijskega središča dnevne sobe, barve pohištva v moderni dnevni sobi pa strmijo k svetlim tonom in umirjenim kombinacijam.

Moderna ter poceni dnevna soba je prostorna, brez odvečnega pohištva, pohištvo pa je stilsko ujemajoče z barvami sten in sedežno garnituro. Klubski mizici in ostalemu pohištvu v moderni dnevni sobi pristojijo kombinacije s frontami v visokem sijaju, kombinacije s steklom ter souporaba aluminija in inoxa.

.

poceni dnevne sobe
Pohištveni sestav moderne in poceni dnevne sobe. Hrast / magnolija.

.

Ugoden primer Vintage dnevne sobe

Opis: Vintage dnevna soba vključuje ogromno lesa. V izgledu starega hrasta z vidnimi strukturami letnic in naravnega lesa ter kombinacijami matiranih, pastelnih ali barv visokega sijaja, lahko svoj sestav dnevne sobe opremite v toplem in naravnem stilu.

Kombinacijam naravnega lesa se podajo umirjeni toni, rjave barve ter barve bež, vanilije in magnolije.

.

poceni dnevni sestav vintage
Poceni dnevna soba v Vintage zgledu. Kombinacija stari hrast dan / magnolija lak visoki sijaj. Polno hrbtišče.

.

poceni dnevne sobe
Dnevna soba Vintage. Kombinacija stari hrast dan / siva bazalt lak visoki sijaj.

.

poceni dnevna soba vintage črna les
Vintage kombinacija 2. Črna/rjava.

 .
Poceni barvite dnevne sobe

Opis: Če smo na splošno v našem stanovanju nagnjeni k barvam in izrazitim kombinacijam v barvah, lahko za opremo ugodne dnevne sobe, izberemo spodnje kombinacije.

Dnevni regali vsebujejo vertikalne in horizontalne omarice, nizko postavljen osnovni dnevni element za postavitev televizije in avdio naprav ter nekaj odprtih polic in visečo omarico s stekleno motno fronto.

.

izdelava poceni dnevnih sob
Dnevna soba v kombinaciji rdeče in svetlega lesa. Razgibane viseče vertikalne in horizontalne omarice.

.

Dnevna soba zeleno rumena
Poceni dnevna soba z elementi v kombinaciji zelene in svetlih naravnih tonov.

.

Pohištveni elementi dnevne sobe za več sten

Opis: Ko prostor dnevne sobe omogoča, da pohištvo postavimo ob dve ali več sten, si lahko izberemo spodnje kombinacije. Pohištvene regale na prvem sestavu (slika spodaj) je mogoče poljubno barvno kombinirati, jim izbirati samostojne dimenzije in samostojno določiti postavitev posameznih elementov.

.

poceni regali za dnevne sobe
Primer kombinacije regalov na dveh stenah. Kombinacija svetla akacija / taupe.

.

poceni dnevne sobe
Dnevna soba z ločenimi omarami in knjižno omaro na drugi steni. Kombinacija wenge / bež lak mat.

.

Poceni regali svetlih in enostavnih linij

Opis: Za tiste, ki želijo svoje dnevne sobe opremiti s čim manj pohištva ter v svoj prostor dodati minimalizem, je predstavljen spodnji sestav dnevne sobe.

Osnovni element pri tleh je mogoče poljubno raztegniti (na sliki so vključeni 4 predali z odpiranjem navzdol), stena pa je opremljena s tremi vertikalnimi omaricami (ličnica sredinske vsebuje motno, belo steklo), na desni pa smo v stilu spodnjega elementa izdelali pomanjšano verzijo spodnjega regala ter dodali enostavno dodatno poličko za dekor.

.

elementi enostavne dnevne sobe
Minimalistična dnevna soba z enostavnimi regali. Oreh / bela visoki sijaj.

.

Sestavi dnevnih sob po meri

Za primere, ko dnevna soba omogoča prostor v katerega lahko vgradimo dnevni sestav, je predstavljen spodnji primer. Na sliki je predstavljen primer, ki vključuje osnovni spodnji dnevni element z dodatnim dvignjenim predalčnikom na levi, odprto polico ter dva regalnika na vrhu.

Na desnem regalu je fronta izdelana v matiranem, belem steklu, na levem je polnilo beli iveral v visokem sijaju. Srednji del sestava je zapolnjen s hrbtiščem.

.

dnevni sestav po meri
Dnevni sestav po meri. Z delno zapolnjenim hrbtiščem. Oliva / bela.

.

Za več informacij vas vabimo, da obiščete tudi našo spletno stran atrium-pohistvo.com.