» » » Kakovostna in poceni ležišča za zdrav spanec

Kakovostna in poceni ležišča za zdrav spanec

Čeprav je že v prispevku, v katerem so predstavljene vse vrste različnih ležišč, govora o tem, da se, kar se tiče kakovosti spanja, pri ceni ležišč, ne splača delati kompromisov med ceno in kakovostjo, so v nadaljevanju tega prispevka, tokrat pod drobnogled vzeta nekatera ležišča, ki zraven kakovosti, tudi po ceni, konkurirajo na trgu slovenskih ponudnikov ležišč.

.

poceni ležišča
Cenovno izjemno ugodno, kakovostno ležišče Jupiter Dormisan. 16 cm višina ležišča, ortopedsko jedro ležišča, prevleka ležišča KLASIK antibakterijska, za osebe s težo od 50 – 130 kg, z veliko izbiro različnih dimenzij...

.

Za katere dimenzije je največ povpraševanj pri cenejših in poceni ležiščih?

.

Tako tisti kupci, ki kupujejo svoje novo ležišče v fizičnih trgovinah, kot preko spleta, med zanimanji za poceni ležišča, največ interesa izkazujejo za ležišča in vzmetnice standardnih dimenzij za enojne in zakonske postelje. To pa so vzmetnice dimenzij 180 x 200 ter 160 x 200 cm za zakonske postelje ter 90 x 200 in 90 x 190 za enojne postelje.

.

cenovno ugodno ležišče Saturno
Poceni ležišča Saturno: 19 cm višina ležišča, 7 con udobja na ležišču. Prevleka ležišča Silver Safe, za osebe s težo od 50 – 125 kg… Različne dimenzije in cene tukaj.

.

Ob tem pa interesente za nakup poceni ležišča, v povezavi z zgornjimi dimenzijami, zanimajo tudi ležišča, ki so trenutno v akciji, s popustom, z možnostjo nakupa na obroke, spletne kupce pa ob tem zanimajo še stroški dostave.

Pri iskanju kakovostne in cenovno ugodne opcije nakupa ležišča, se pri ponudnikih, splača tudi biti pozoren na to, da med aktualnimi akcijami, preverjamo tudi takšne, kjer zraven ugodnega in poceni ležišča, dobimo še darilo (npr. vzglavnik ob nakupu točno določenega ležišča, posteljnino po znižani ceni, v mesecu nakupa pa tudi morda prevleko za ležišče, zgornji toper ležišča po znižani ceni, ipd…). Pogosto in večina ponudnikov kakovostnejših, a cenejših modelov ležišč, ponujamo tudi dodatne ugodnosti, v kolikor kupci postanejo člani kluba zvestih kupcev in spremljevalcev, določene blagovne znamke, ti popusti pa v odvisnosti od ponudbe lahko znašajo tudi 5% ali več.

.

poceni ležišča iz vzmeti
Cenovno izjemno priljubljene in prodajane vzmetnice 800BS. 24 cm višina vzmetnice, 800 – 1600 žepkastih vzmeti. Prevleka ležišča SilverSafe, za osebe s težo od 50 – 150 kg… Možnosti dimenzij tukaj.

.

Kje kupci kakovostnih in poceni ležišč,
preverjajo informacije o možnostih ugodnega nakupa ležišča?

.

Obisk prodajaln in salonov, ki so specializirani za prodajo širokega spektra raznovrstno kakovostnih in cenovno ugodnih ležišč ter vzmetnic, je ena izmed poti. Kjer pa praviloma obiščemo zgolj tiste v bližini našega kraja bivanja.

Hiter in dinamičen tempo dela in življenja na sploh, žal vse manj ljudem omogoča, da bi si tudi za izbiro svojega ležišča, izbrali več časa, zato je obisk specializiranih prodajaln z ležišči, v največ primerih omejen na kupce iz območja v katerem se prodajalna nahaja.

Po drugi strani, je danes ponudba kakovostnih in tudi poceni ležišč, že na internetu tako velika, da se vedno več ljudi odloča za nakup svojega poceni ležišča, preveriti ponudbo na internetu.

Pri čemer se bolje odrežejo ponudniki z odličnimi predstavitvami svojih ležišč, široko ponudbo, cenejšimi ležišči in tisti, ki omogočajo možnost dostave na dom, brez dodatnih stroškov.

.

ponudba poceni ležišč
Široka ponudba vzmetnic in memory ležišč v akciji na Zdravi postelji.

.

Sicer pa spletni uporabniki, ki jih je iz leta v leto več, dodatne informacije za kakovostna in poceni ležišča, preverjajo tudi na spletnih forumih in različnih klepetalnicah.

Določen segment kupcev, ki išče predvsem poceni ležišča, za npr. opremljanje starejših vikendov, apartmajskih naselij, prenovo večjih, skupnih spalnih prostorov in podobno, preverja ponudbo tudi na spletnih straneh s ponudbo rabljenih ležišč (kot je npr. Bolha, ipd…).

Med iskalci hkrati kakovostnih in poceni ležišč, pa zadnja leta, predvsem razveseljuje dejstvo, da se delež kupcev, ki med seboj primerja najboljša ležišča in najcenejša ležišča, vidno in vse bolj obrača v prid tem, ki jih v prvi vrsti zanima katero ležišče je najboljše (po kakovosti, ne ceni).