» » » Primer po naročilu izdelanega črno belega sestava za dnevno sobo

Primer po naročilu izdelanega črno belega sestava za dnevno sobo

V osnovi notranjo opremo in pohištvo za opremljanje stanovanjskih interierjev, mizarji delimo na moderno in klasično pohištveno opremo. Naj si gre za opremljanje kuhinj, spalnic, otroških sob, dnevnih sob ali preprosto opremljanje stopnišča, ponavadi z naročniki najprej določimo želen izgled njihove opreme. Regal za dnevno sobo po naročilu, ki ga opisujemo v tokratnem prispevku, prav tako od te osnovne razdelitve, ne odstopa.

Klasični izgled regalov pri opremljanju dnevne sobe, ponavadi zajema les v svoji naravni obliki (z vidnimi letnicami in naravnimi nepravilnostmi lesa) ter v naravnih izvedbah. Obenem klasični regali za dnevne sobe sodijo v večje dnevne prostore ter ob bok že obstoječemu klasičnemu pohištvu v dnevni sobi.

Moderni regali za dnevne sobe, po drugi strani, vsebujejo želje po barvnih elementih (frontah predalov in ličnic regalov), več barv v matirani izvedbi in v izvedbah visokega sijaja, kombinacije z drugimi materiali (steklo, kovina) ter seveda izdelavo po naročilu. Tudi ročaji na regalih modernih dnevnih sob so pogosto manjši ali pa jih sploh ni.

Predvsem blokovska enosobna stanovanja in garsonjere, ki združujejo dnevni prostor z jedilnico in kuhinjo, so opremljena tako, da je teh regalov za dnevne sobe čim manj in, da se čimbolj ujemajo z ostalo opremo po stanovanju.

.

Regal za dnevno sobo po naročilu – primer

.

Na sliki spodaj lahko vidite primer ureditve kota v blokovskem stanovanju, ki je namenjen regalu dnevne sobe ter postavitvi televizije.

.

regal za dnevno sobo po naročilu
Moderni regal v dnevni sobi. Belo črna kombinacija.

.

Nizki element pod televizorjem je izdelan po dimenzijah kotnega prostora. Na obeh straneh vsebuje po en večji predal s klasičnim krilnim odpiranjem vrat na dotik, srednji del pa je opremljen z dvema izvlečnima predaloma (prav tako brez ročajev).

Na desni, povsem v kotu, je dovolj prostora, da smo na steno montirali visečo in ožjo omarico, ki bo služila za zbirko cd – jev in foto albume. Da regal za dnevno sobo po naročilu estetsko sodi k ostalemu pohištvu v stanovanju (slika spodaj) je izdelan v belo črni kombinaciji.

.

moderna vgradna kuhinja po meri
Moderna vgradna kuhinja v belo črni kombinaciji.

.

Kuhinja, ki se nadaljuje iz dnevnega prostora, je vgradna in v enakih barvnih kombinacijah kot regal dnevne sobe. Po izboru materiala in barve tal lahko vidite, da gre za isti prostor. Kuhinja je narejena po merah prostora, sicer pa smo za tiste, ki jih zanimajo kuhinje, na povezavi predstavili tudi cenovno ugodno, izdelano kuhinjo v mansardi.

Za še več primerov, vabljeni k ogledu tudi naše spletne strani.