» » » Spalnica z vgradno omaro – 3d predlog opremljenosti moderne spalnice z dvodelno vgradno omaro

Spalnica z vgradno omaro – 3d predlog opremljenosti moderne spalnice z dvodelno vgradno omaro

Med modernejše opremljene spalnice, v zadnjem času, definitivno v vseh več stanovanj in hiš vstopa spalnica z vgradno omaro.

Ker je ponudbe na slovenskem pohištvenem trgu, na tem področju kar precej, je v nadaljevanju predstavljen tipičen primer opremljanja moderne spalnice, ki vsebuje vgradno omaro, sicer pa si nasvete, če kolebate med klasično ali moderno spalnico, lahko preberete tudi na tej povezavi.

Spalnica z vgradno omaro, ki je predstavljena na spodnjih slikah, vključuje standardni, zakonski posteljni okvir, dimenzije 180 x 200, pri čemer je hrbtišče postelje leseno in povišano do 100 cm. Barva in material hrbtišča posteljnega okvirja sta v naravnem lesnem vzorcu z vidno strukturo lesa. Dejansko izdelane takšne primere posteljnih okvirjev boste našli v prispevku s koristnimi napotki za tiste, ki iščete posteljne okvirje po naročilu.

.

Spalnica z vgradno omaro
Moderna spalnica z vgradno omaro – primer 3d izrisa opremljenosti moderne spalnice z dvodelno vgradno omaro.

.

Debelina posteljnega okvirja je v tem primeru 18 mm, sicer pa je med možnimi vzorci za posteljni okvir, mogoče izbirati med več kot 40 barvami navadnih, enobarvnih pastelnih vzorcev in približno toliko barvami vzorcev z vidno lesno strukturo in vidnimi letnicami.

Dolžina hrbtnega lesenega vzglavja v tem primeru znaša 278 cm, kar je ravno dovolj, da sta na vsaki strani postelje izdelani še dve enostavni in stilski odlagalni polici za nočni lučki, knjige in podobno. Podobne ideje boste našli tudi v vseh ostalih primerih in nasvetih za opremljanje spalnic.

Širina posteljnega ležišča se lahko izbira med 160 in 180 centimetri.

Vgradna omara na desni strani spalnice je dvodelna, z drsnimi vrati.

.

dvodelna vgradna omara z drsnimi vrati
Dvodelna vgradna omara na desni.

.

Vgradna omara je dvodelna in v širini okrog 180 cm.
Vgrajena je povsem do stropa, na svoji levi pa se dotika zidne stene. Na desni je zaključena z omarno stranico.

Sicer pa sta fronti izdelani iz lesnega polnila v naravnem lesnem tonu ter z okrasnim belim dekorirnim pasom na sredini. Notranjost omare je sestavljena iz dveh omarnih prekatov, pri čemer je en uporabljen za namestitev po višini nastavljivih premičnih, odlagalnih polic, drugi pa je zapolnjen s klasičnimi obešalnimi palicami za obešanje garderobe.

Notranjost omare je izdelana v klasični beli barvi, zunanja vidna omarna stranica je v naravnem lesnem vzorcu.

Spalnica z vgradno omaro svojo modernost izraža tudi skozi izbran dekor (vaza na levi, svetila z ravnimi linijami) ter še posebej s hrbtno zidno steno iz naravnih, zidnih opek.

Tla so zamišljena v temni barvi češnje.

.

moderna spalnica z vgradno omaro
Moderna spalnica z vgradno omaro.

.

******

.

Za predlog opremljenosti vaše spalnice z vgradno omaro ali brez, se priporočamo.