» » » Vrhunsko pisarniško pohištvo Excellence

Vrhunsko pisarniško pohištvo Excellence

Vrhunsko pisarniško pohištvo, s katerim opremljamo predvsem pisarne direktorjev in managerjev, smo pred časom, predstavili že v prispevku z naslovom Direktorsko pisarniško pohištvo, a, ker v okvir vrhunskega opremljanja pisarn sodi širša paleta naših pohištvenih rešitev, dodatne rešitve in ideje za opremljanje pisarn višjega cenovnega razreda, predstavljamo tudi v nadaljevanju.

.

vrhunsko pisarniško pohištvo excellence
Vrhunsko pisarniško pohištvo Excellence.

.

Vrhunsko pisarniško pohištvo Excellence

.

Poslovni prestiž za sedeže izvršnih uprav v našem pisarniškem pohištvenem programu, sestavlja izdelava pohištva po meri, iz izbrane vrste lesa, kombinirane z aluminijem in usnjem.

.

vrhunsko pisarniško pohištvo
Vrhunsko pisarniško pohištvo – program Excellence.

.

Celotna oprema pisarne sestoji iz prilagodljive konferenčne mize ali ene izmed opcij izdelave pisalno konferenčne mize, po želji, prilagodljive in moderne pisarniške komode ter dodatne obešalne stene z luksuznimi, dodatno osvetljenimi steklenimi policami in visečimi regalniki.

.

Možnosti prilagajanja konferenčnih miz

.

možnosti prilagajanja konferenčne mize
Možnosti prilagajanja konferenčne mize.

.

Konferenčno, pisalna osrednja miza je poljubne elipsaste oblike z možnostjo vstavljanja različnih razširitvenih modulov za več uporabnikov.

.

Možnosti prilagajanja pisalnih miz

.

Dodatne, morebitne pisalne mize, je mogoče poljubno opremiti in zasnovati z ravnimi ali polkrožnimi zaključki na eni ali drugi strani. Po potrebi jih je mogoče izdelati kotno ali ravno ter z enim ali več regalniki, pod njimi.

.

možnosti prilagajanja pisalnih miz
Možnosti prilagajanja pisalih miz.

.

Številne možnosti vgradnje različnih elektro in mrežnih vtikačev

.

Delovno pisalne površine so opremljene z elektro vtičnicami in mrežnimi stikali, hkrati pa jih je mogoče dopolniti tudi z ostalimi vrstami vtikačev (USB, VGA,…).

.

vtikači v pisalni mizi
Zaščitene, vgrajene v pisalno mizo, elektro in mrežne vtičnice z možnostjo opcijskih, dodatnih vtičnic (VGA, USB,…)

.

Električni predali z odpiranjem na dotik

.

Predali na regalnikih se odpirajo s pomočjo elektrike in omogočajo lahkotno odpiranje, zgolj z enim dotikom. Odpirajo se po celotni globini, zagotavljajo neslišno zapiranje in so dodatno osvetljeni iz notranje strani.

.

delovanje predalov
Pisarniški predali z električnim odpiranjem na dotik in notranjo osvetlitvijo.

.

Vrhunska pisarniška komoda z dvižnim mehanizmom za TV

.

Za potrebe prezentacij in multimedijskih predstavitev, vključuje pisarniška komoda dvižni mehanizem, ki omogoča, da se televizor s pomočjo daljinskega upravljalnika dvigne in pospravi v komodo.

Dvižni mehanizem omogoča montažo do 42″ velikih tv ali plazma zaslonov ter vertikalno in horizontalno poravnavo z ostalim pohištvom in pisarniškimi stenami.

.

komoda za tv
Pisarniška komoda z dvižnim mehanizmom za TV.

.

Dodatne police z opcijsko dodatnimi steklenimi policami in regalniki z usnjeno površino

.

Dodatne odlagalne površine, ki lahko služijo tudi za priznanja in nagrade, omogočajo po naročilu izdelane dodatne obešalne police s steklenimi, osvetljenimi obrobami ter visečimi regalniki z usnjeno obrobo in zaključki iz aluminija.

.

steklene police za pisarne
Dodatne steklene police – osvetljene in z usnjenimi, visečimi regalniki z estetsko aluminijasto obrobo.

.

Skrbno izdelani detajli in zaključki

.

Obrobe delovnih površin so izdelane iz elegantnega dizajna vrhunskih usnjenih materialov in kombinacije aluminijaste ali zlate obrobe.

.

pisarniške obrobe
Srebrna obroba konferenčne mize iz usnja.

.

Dodatne informacije za program vrhunskega pisarniškega pohištva Excellence, boste našli tudi na naši spletni strani ali preko spodnjih kontaktnih možnosti.