» » » Kako se izračuna cena za garderobno omaro po meri?

Kako se izračuna cena za garderobno omaro po meri?

Za tiste, ki jih zanimajo cene garderobnih omar po meri, v tokratnem prispevku objavljamo nekaj primerov in nasvete, na kaj biti pozoren pred izdelavo ponudbe za garderobne omare po meri.

Za tiste, ki jih zanima več, smo dodatno vsebino na temo garderobnih omar po meri, objavili tudi s prispevkoma Kako zasnovati garderobno sobo in Garderobne omare za vsak žep.

garderobne omare cena
Garderobna omara v spalnici
garderobne omare cena
Primer notranjosti garderobne omare

Kako se oblikuje osnovna cena za garderobne omare po meri?

Pri AKRON-u ceno garderobne omare po meri določimo s kvadraturo vrat pred omaro (ob klasični postavitvi takšne omare med dva zidova). Odvisno od vrste okovja (vodil po katerih tečejo drsna vrata in vrste izbranega materiala za ročaje (aluminij, pločevina)), se cena za kvadratni meter takšne garderobne omare giblje v razponu od 105€ do 160 € za kvadratni meter omare.

V to ceno je vključenih še 8 polic v notranjosti omare, navadna obešalna palica, celoten drsni mehanizem, (če gre za garderobno omaro z drsnimi vrati), dostava kjerkoli po Sloveniji in montaža v roku treh delovnih tednov od dneva potrditve naročila.

Ne glede na vrsto okovja, lahko naročnik pri tej ponudbi izbira med več kot 40 različnimi barvami iveralov in prav takšnim številom barvnih stekel.

garderobne omare cena
Primer garderobne omare z drsnimi vrati iz ogledala

Kaj ni vključeno v osnovno ceno?

V osnovni izračun cene garderobne omare, izdelane po meri, ne sodijo morebitni dodatki v notranjosti omare (različne možnosti opreme notranjosti vgradnih omar smo predstavili s prispevkoma 12 primerov kako razporediti notranjost vgradnih omar in Primeri ureditve notranjosti vgradnih omar).

V primeru polnil drsnih vrat s stekli ali ogledali (ter tudi lakiranimi barvami iverala) se cena kvadratnega metra garderobne omare, spremeni, odvisno od aktualnega cenika in aktualne akcije za vgradne omare.

Predlagamo, da za natančen informativni izračun (lahko tudi preko telefona), preko spodnjega obrazca, preverite aktualno ceno za svojo omaro.

garderobne omare cena
Primer preproste garderobne omare v mansardi

Kaj morate vedeti pred izdelavo informativnega izračuna za vašo garderobno omaro?

Priporočljivo je, da poznate vsaj približne mere prostora v katerega imate namen postaviti garderobno omaro. Zraven tega bo informativni izračun bolj natančen, bolj kot boste znali našteti kakšne elemente želite imeti v notranjosti omare. Obenem pa boste zelo olajšali izdelavo informativnega izračuna, če boste v pogovoru s svetovalcem opisali tudi, kako ste si zamišljali postavitev vaše garderobne omare (v priloženi povezavi možnosti postavitev). garderobne omare cena

Do hitrega, informativnega in neobvezujočega izračuna, lahko za vaš primer pridete, kar preko spodnjega obrazca.