» » » Kopalniška omarica za pod umivalnik

Kopalniška omarica za pod umivalnik

Tisti, ki jih zanimajo unikatne in individualno izdelane kopalniške omarice, lahko tri prispevke o njih, preverijo že v naslednjih prikazih kopalniških omaric:

.

.

Kot dodaten primer, spodaj, pa je v tem prispevku, predstavljena še posebej izdelana kopalniška omarica za pod umivalnik, s pultom iz kerrocka ter ukrivljenimi vratci.

.

kopalniška omarica za pod umivalnik
Moderna, po naročilu izdelana kopalniška omarica za pod umivalnik. Ukrivljena vrata, pult iz kerrocka. Slika v delavnici.

.

Kopalniška omarica za pod umivalnik (na zgornji sliki) sodi v moderno in lično opremljeno svetlo kopalnico. Izdelana je povsem po naročilu in merah razpoložljive kopalniške stene, kot pa je praksa pri večini spodnjih kopalniških omaric, je tudi ta, najprej postavljena na pribl. 10 cm visoke nogice z namenom, da je pohištveni, leseni del dvignjen in ločen od vlažnih kopalniških tal.

Kopalniška omarica za pod umivalnik je v tem primeru izdelana tako, da je lahko na njo, na pult, montiran enojni nad pultni umivalnik, sam pult pa je izdelan iz kakovostnega kerrocka, ki je izjemno kompoziten material iz aluminijevega hidroksida in akrilnega polimernega veziva.

Prednost kopalniških pultov iz kerrocka (kerrock se tudi precej uporablja za kuhinjske pulte) je v tem, da se material lahko poljubno oblikuje, lepi, brusi, krivi in termično obdela.

Obenem je kerrock mogoče dobiti v poljubnih barvah, po trajnosti pa kerrock uvrščamo med materiale, ki so obstojni podobno kot kamen. Torej večni in zelo primerni za vlažne in mokre prostore.

.

kopalniška omarica ukrivljena vrata
Pogled na ukrivljena vrata in pult iz vrhnje strani.

.

Ker je pult iz kerrocka pač mogoče poljubno oblikovati, je temu skladno izdelan tudi lesni del, ki vključuje krivljena vrata v beli barvi, sama kopalniška omarica za pod umivalnik pa je v desnem delu bolj globoka, medtem, ko levi del tvorita dva ožja elementa, ki se zapirata in odpirata z dvojnimi krilnimi vrati.

Enojni, nad pultni umivalnik je umeščen na sredino desnega, globljega dela pulta.

Ličnice elementov spodnje kopalniške omarice se odpirajo brez ročajno – s pritiskom na fronto se preprosto odprejo posamezna vrata omarice.

.

Na tretji sliki (spodaj) je prikazan še pogled na kopalniško omarico za pod umivalnik, iz leve strani:

.

moderna kopalniška omarica
Pogled na omarico iz leve. Slika z mobilnim telefonom.

.

Oba leva, spodnja omarniška prekata sta tudi po svoji širini, ožja od desnih dveh in sta namenjena manjšim kopalniškim pripomočkom, medtem, ko sta globlja in širša kopalniška prekata na desni, uporabna bolj za brisače in večje kopalniške pripomočke.

.

*********

.

Če tudi vas zanima kopalniška omarica za pod umivalnik, individualne izvedbe in z možnostjo dostave in montaže, se priporočamo, da se nam oglasite in z veseljem bomo pripravili info ponudbo tudi za vaš primer.