» » » 3 primeri kuhinj po meri v Ljubljani in njeni okolici

3 primeri kuhinj po meri v Ljubljani in njeni okolici

Glede na to, da med spremljevalci naših prispevkov, ogromno ljudi zanima tudi na katerem koncu Slovenije, so izdelane posamezne, predstavljene kuhinje, smo se v tem prikazu primerov novo izdelanih kuhinj, odločili prikazati 3 primere kuhinje, ki krasijo domovanja v Ljubljani (oz. njeni okolici).

Na prvi sliki, spodaj, je prikazana, nedavno izdelana in montirana kuhinja v večjem bivalnem prostoru, ki ima celo svoja prehodna vrata do zunanjega dela hiše, stavba pa se nahaja v neposredni bližini Ljubljane.

.

kuhinje po meri ljubljana

.

Kuhinja, izdelana po merah razpoložljivega prostora, je zasnovana tako, da se osnovni kuhinjski niz naslanja na hrbtno zidno steno, kuhalna plošča in prostor za serviranje ter pripravo živil, pa se nahajata na kuhinjskem otoku (na levi).

Zidni kuhinjski sestav je izdelan tako, da sta v kot najprej postavljena dva, vertikalna, omarna prekata, od katerih je ta, ki je bližje pomivalnemu koritu, uporabljen tudi za vgradnjo pečice, skrajno levi pa za vgradnjo hladilnika z zamrzovalno omaro.

Sredinski del tvori delovna površina, nad njo pa sta montirana dva krilno zapirajoča elementa in odprti poličnik za odlaganje začimb in podobnega.

Dodatni omarni, vertikalni korpus, se nahaja na desni.

.

***********

.

V ljubljanskem koncu je postavljena tudi spodnja kuhinja v obliki črke U.

.

kuhinja po meri v u

.

V tem primeru je kuhinja izdelana po meri ožjega kuhinjskega prostora, ki ga na desni, notranji strani, celo omejuje dimniška, zidna stena.

Po meri je zato prilagojen prečni, krajši kuhinjski element, hkrati pa so po meri izdelani še viseči element med dimniško steno in okensko špaleto (na desni), kotni element na levi strani in oba kuhinjska niza, po dolžini.

Za material je uporabljena kombinacija bele barve ličnic (visoki sijaj) in naravnega lesnega tona v svetli barvi za zidno steno in delovna pulta.

Podnožna maska je iz aluminija, kuhinjska napa pa iz palete predstavljenih kuhinjskih nap, na tej povezavi.

.

***********

.

Še ena moderna, kuhinjska lepotica, v kombinaciji temnejše barve naravnega lesnega vzorca in belih, visoko sijajnih ličnic, v okolici Ljubljane, je predstavljena na spodnji sliki:

.

moderna kuhinja ljubljana

.

Tudi v tem primeru gre za moderen stil kuhinje s kuhinjskim otokom, v katerega pa sta za razliko od prvega primera, vgrajena kuhalna plošča in pomivalno korito, hkrati pa je kuhinjski otok opremljen z izvlečnimi predali in dekornim odlagalnim mestom, tudi iz zunanje strani.

Takšna rešitev je odlična za skrajšanje razdalje med zloženim jedilnim priborom in krožniki ter jedilnim prostorom na eni strani, po drugi strani, pa zato, na delovni strani kuhinje, ostaja več prostora za živila in ostale kuhinjske pripomočke.

Kuhinja je izdelana tako, da omogoča dostop do delovnih površin iz vseh strani, hkrati pa je z razporeditvijo elementov in izborom barv, svetla, prostorna in trendovska.

.

***********

.

Če tudi sami prihajate iz Ljubljane in, če ste tudi sami v fazi iskanja ustrezne rešitve za vaš kuhinjski prostor, se priporočamo, da se nam oglasite čez kontaktne možnosti.

Z veseljem pripravimo informativno ponudbo in se z vami pogovorimo.