» » » O glavnih prednostih kakovostnih žepkastih vzmetnic

O glavnih prednostih kakovostnih žepkastih vzmetnic

Glavna odlika kvalitetne žepkaste vzmetnice je v tem, da so vzmeti v njej, spete samostojno, vsaka v svoj trpežen in bombažen žepek, tako, da so posamezne vzmeti med seboj neodvisne in se zato pod pritiskom, vsaka zase, ločeno odzivajo na pritisk.

Na ta način se žepkasta vzmetnica točkovno in neodvisno od drugih vzmeti, prilagaja položaju, pritisku in teži našega telesa, s čimer pa bistveno pripomore k boljšemu in kakovostnejšemu spancu in počitku.

.

kvalitetne žepkaste vzmetnice

.

Kvalitetne žepkaste vzmetnice in njihove glavne odlike

.

Čeprav smo v naših prispevkih, nekaj osnovnih značilnosti kvalitetnih žepkastih vzmetnic, opisovali že v prispevku Vzmetnice z žepkastimi vzmetmi, pa v tem članku dodajmo, da je druga, izmed najpomembnejših prednosti takšnih vzmetnic, njihova obstojnost, trpežnost in dolga življenjska doba.

Dodatno kakovost same vzmetnice z žepki pa zagotavlja tudi sama kakovost izdelave in vrsta izbranih materialov za izdelavo takšne vzmetnice. Posamezni žepki so pri kvalitetni žepkasti vzmetnici med seboj šivani z namenom, da se žepki ob pritisku telesa na njih ne prevračajo, samo blago iz katerega pa so sešiti žepki pa je antistatično, antibakterijsko in zračno.

Kvalitetne žepkaste vzmetnice veljajo za najbolj zračne vzmetnice na trgu ponudbe ležišč, zato se jih še posebej priporoča vsem, ki prisegajo na maksimalen pretok zraka v vzmetnici. S čimer se zaradi pomanjkanja vlage v vzmetnici medtem, ko spimo, tudi povsem nevtralizira razvoj pršic, bakterij in plesni.

Takšna vzmetnica je zato primerna za ljudi s težave z astmo, alergijami in tiste, ki se čez noč ali dan, prekomerno potijo.

Prevleka nad žepkastimi vzmetmi ima funkcijo uravnavanja pritiska in telesne temperature, obenem odbija drobni prah, v kakovostni žepkasti vzmetnici pa jo je mogoče sneti, je zaščitena proti pršicam, glivicam in bakterijam, obenem pa ima tudi anti statično moč – z nameščeno srebrno nitko Silver Safe za razelektritev nadležnega elektrostatičnega potenciala, ki se tekom dneva nabere čez dan.

Vzmetnice z žepkastimi vzmetmi veljajo zaradi svojega točkovnega delovanja na telo za vrhunsko ortopedsko ležišče, ki nudi odlično podporo hrbtenici, je nekoliko trše od ostalih vrst ležišč, a hkrati izjemno primerno za vse, ki imajo težave s sklepi.

.

*******

.

Če se tudi sami zanimate za kvalitetne žepkaste vzmetnice, se za informativno ponudbo, priporočamo čez spodnje kontaktne možnosti.