» » » Moderna kuhinja po naročilu

Moderna kuhinja po naročilu

Moderna kuhinja po naročilu bo seveda zanimala predvsem tiste lastnike stanovanj in hiš, katerih prostori, namenjeni kuhinji, niso povsem pravilnih in standardno, klasičnih kvadratnih ali pravokotnih oblik, obenem pa so sami pristaši sodobnosti in novih trendov tako pri izboru barv in materialov, kot pri razporeditvi kuhinjskih elementov.

Dodatno seveda k modernosti kuhinje prispeva tudi nakup gospodinjskih aparatov in pripomočkov po zadnjih trendih.

.

Izdelana moderna kuhinja po naročilu –
v prostoru z neravnimi stenami

.

V nadaljevanju je najprej predstavljena izdelana moderna kuhinja po naročilu, predvsem zaradi kuhinjskega prostora, ki ima na eni strani poševno zidno stranico, po drugi strani pa je hkrati prostor odprt tudi proti jedilnici in dnevnemu prostoru.

Hkrati je na obeh zunanjih stenah kuhinje, montirano okno.

.

moderna kuhinja po naročilu
Moderna kuhinja po naročilu v kuhinji nepravilne oblike.

.

Kuhinjski elementi so v svojem levem delu razporejeni kotno, pri čemer se kotna postavitev na prehodu v jedilniško dnevni prostor, zaključuje z delovnim pultom, na katerega je dodatno montiran servirni pult. 

Kot je že v navadi v večini primerov, je enojni pomivalnik montiran pod hrtbno okno, sam zgornji del skrajnega kota pa je izkoriščen za postavitev dodatnega visečega kuhinjskega elementa (ličnice predalov iz motnega stekla).

Delovni površini in pripravi jedi je namenjena celotna površina pod levim oknom, v povezovalni element z jedilnico pa je vgrajena kuhalna plošča nad katero je montirana moderna kuhinjska napa. Temeljito predstavitev modernih kuhinjskih nap, boste našli v prispevku na povezavi.

Sam poševni, zidni zaključek je izkoriščen za postavitev večje kuhinjske omare, v katero je v stojni višini montirana vgradna pečica. Prostor za pomivalni stroj pa smo našli v spodnjem nizu kuhinjskih elementov na strani, kjer je vgrajen tudi pomivalnik.

Da se pri pripravi jedilne mize ni potrebno vračati nazaj v kuhinjo, poskrbi komplet petih izvlečnih predalov, montiranih na jedilniški strani kuhinje. V njih je shranjen osnovni jedilniški pribor in drobni jedilniški pripomočki.

Pri izboru barv gre pri tej kuhinji za kombinacijo magnolije v visokem sijaju ter kombinacijo ameriškega oreha.

Dodaten prispevek, v katerem je v kar treh primerih predstavljena moderna kuhinja po naročilu, boste našli v članku z naslovom 3 primeri opremljanja kuhinj v nevsakdanjih prostorih.

.

Moderna kuhinja po naročilu –
razstavni eksponat

.

Za še lažjo predstavo o tem, katere lastnosti tvorijo moderne kuhinje, izdelane po naročilu, predstavljamo tudi spodnjo sliko, razstavne kuhinje.

V tem primeru lahko vidite, da moderno kuhinjo definirajo sodobni kuhinjski aparati:

  • kuhinjska napa,
  • vgradna pečica v visečem kuhinjskem elementu,
  • vgradni avtomat za pripravo kave in čajev, prav tako vgrajen v viseči kuhinjski element,
  • sodobna senzorska kuhinjska armatura (opis na povezavi),
  • vgradni pomivalnik iz kerrocka,
  • velika vgradna kuhalna plošča ter
  • drobni detajli, ki kuhinjo naredijo še bolj praktično, moderno in uporabno na vseh koncih in krajih (vgradne vtičnice in svetila v obrobnih profilih, brez ročajne ličnice na kuhinjskih elementih,….).

.

moderna dvovrstna kuhinja
Moderna dvovrstna kuhinja po naročilu – razstavni eksponat.

.

Za še več primerov, vas povabimo, da “zavijete” tudi na našo spletno stran. 
Ali, da nam preko spodnjih kontaktnih možnosti, posredujete vaše želje. Z veseljem bomo pripravili ugoden predlog za moderno kuhinjo tudi v vašem prostoru.