» » » 3 najlepše kuhinje v letu 2015

3 najlepše kuhinje v letu 2015

Za tokratni naš prispevek smo pripravili izbor treh kuhinj, v katerem so predstavljene 3 naše najlepše kuhinje v letu 2015.

.

Zeleno bela enovrstna kuhinja
z vgradnim elementom

.

najlepše kuhinje 2015

.

Na zgornji sliki je najprej prikazana naša enovrstna kuhinja, ki jo dopolnjuje vgradni kuhinjski element na levi. Osnovni kuhinjski sestav tvori spodnji kuhinjski niz, sestavljen iz izvlečnih predalov, na njegovi levi pa je ta povišan še za dva vgradna gospodinjska aparata.

Zidna obloga je v belem, nad njo pa je ravno dovolj prostora za montažo treh dodatnih visečih kuhinjskih elementov, ki se odlično podajo tudi moderni in v belem izdelani, kuhinjski napi.

Vgradni element na levi služi za spravilo živil, skrajno desni omarni korpus pa je namenjen vgradnemu hladilniku in zamrzovalni omari.

K celoviti kuhinjski opremi sodi tudi v belem izdelana jedilna miza v ospredju.

K tej vsebini priporočamo še: Kako izbrati barvo kuhinje?

.

Kuhinja v obliki črke U

.

Med nedvomno najlepše kuhinje minulega leta, sodi tudi spodnja kuhinja v obliki črke U:

.

najlepša kuhinja

.

Ta je za razliko od zgornje, svetlejše zelene, v temnejši rjavo beli kombinaciji, celoten kuhinjski sestav pa je zasnovan v obliki črke U.

Osrednji kuhinjski sestav poteka ob zidni steni in se na desni zaključuje z estetsko izdelanim odprtim odlagalnim poličnikom, nato pa se proti notranjosti kuhinje, kuhinjski elementi nahajajo v dveh nizih.

Spodnji kuhinjski elementi so v beli barvi, zgornji, viseči se nadaljujejo v rjavi barvi poličnika.

Srednji in prečno potekajoč kuhinjski krak je vgradni in v belem, drugi del kuhinjskega niza pa se funkcijsko nadaljuje kot delovno servirni pult z dodatnimi odlagalnimi policami tudi iz zunanje, jedilniške smeri.

Njegov zidni del lahko preprosto zapremo z rolojem na poteg, sicer pa so vsi osnovni gospodinjski aparati zasnovani v delovnem trikotniku ob obeh zidnih, kuhinjskih stenah.

Dodatno priporočilo: 6 osnovnih možnosti postavitev modernih kuhinj

.

Rdeče črna

.

Tretja v izboru najlepših kuhinj, je spodnja rdeče črna lepotica:

.

rdeče črna kuhinja

.

Ta kuhinja je primerna tako za manjša stanovanja kot večje kuhinjske prostore, zaradi izbora barv pa se zanjo odloča predvsem srednja generacija, ki si želi v svojih kuhinjah nekaj več poživitve in energijsko bogatih barv.

Vgradni kuhinjski element je zasnovan v črnem steklu in je namenjen vgradni pečici ter hladilniku z zamrzovalno omaro.
V črnem steklu je tudi kuhinjska zidna obloga na desni.

Ličnice izvlečnih predalov ter visečih elementov so v živo rdeči ter v zgornjem delu, delno opremljene z matiranim steklom.
Vse predale dodatno krasijo moderni, srebrni in podaljšani ročaji.

K celovitemu in enotnemu izgledu kuhinje sodi tudi izbor kuhinjskih stolov v rdeči ter manjša, lična in steklena jedilna miza na levi.

Še dodatne 4 primere prekrasnih in čudovitih kuhinj, smo predstavili v prispevku, kjer so prikazane tudi kuhinje z otokom.

.

******

.

Povabljeni, da si še ostale naše kuhinje, ogledate tudi v naši galeriji.