» » » Prikaz izdelave modernih, belih, notranjih vrat

Prikaz izdelave modernih, belih, notranjih vrat

Čeprav je na področju izdelave notranjih vrat po naročilu, pravzaprav nešteto možnosti, kar se tiče vrst lesa in barv, ki jih izberemo za svoja notranja vrata, imajo vseeno posebno mesto med vsemi notranjimi vrati (in podboji), vrata, ki so izdelana v beli barvi.

V spodnjem primeru prikazujemo izdelana notranja, bela vrata skupaj s podboji, v primeru opremljanja modernega bivalnega ambienta.

V okviru opremljanja tega istega stanovanja, v modernem stilu, so objavljeni tudi prispevki Primer opremljanja dnevne sobe z modernimi regali po naročilu in Primer opremljanja moderne vgradne kuhinje (prvi dve sliki na drugi povezavi).

.

*********

.

Izdelana moderna, bela notranja vrata so prikazana na spodnji sliki:

.

notranja vrata bela
Notranja bela vrata s prečnimi dekornimi linijami.

.

Pri možnostih izdelave belih notranjih vrat se je mogoče odločiti za enostavne linije in vzorce, površina je lahko matirana ali lakirana, po želji in po potrebi, glede na ostalo notranjo opremo v prostoru, pa je mogoče notranja bela vrata izdelati tudi z različnimi intarzijami, dekor folijo in podobnim.

V zadnjih letih so bela notranja vrata spet med bolj iskanimi na trgu, zato je med različnimi modeli, mogoče najti vedno nove vzorce površinskih materialov (3d laminati, rahlo hrapave površine z reliefno strukturo, itd…)

Polnilo notranjih vrat je lahko različno obdelano satovje, perforirana ali polna iverica, lepljen les, klasična masiva, furnir in pa MDF.

Največkrat se za bela notranja vrata odločajo stranke v blokovskih stanovanjih, nekateri modeli vrat pa omogočajo, da podboje ne izdelamo povsem na novo, ampak preko starih podbojev preprosto in hitro namestimo nove, bele.

.

notranja-vrata
Notranja, moderna, bela vrata.

.

Med najpogostejšimi povpraševanji za izdelavo belih notranjih vrat, se ljudje zanimajo za klasično in cenovno ugodno izdelavo vrat standardnih dimenzij (75 x 200, 85 x 200, 90 x 200), sicer pa je v odtenkih bele mogoče izdelati tudi vrata iz beljenega hrasta, jeseni, kombinacije zaključnih obdelav notranjih vrat pa so lahko z zaobljenimi robovi, klasičnimi belimi podboji, navadnimi ključavnicami ali s ključavnicami z dodatki za zapiranje, skritimi ali vidnimi tečaji, ipd…

Za po naročilu izdelana vrata največkrat vprašajo stranke, ki imajo odprtine izven standardnih dimenzij.

.

********

.

Če se tudi sami zanimate za notranja bela vrata z različnimi možnostmi izdelave, se priporočamo, da se nam oglasite čez kontaktne možnosti.