» » » Oprema pisarn – praktična in moderna

Oprema pisarn – praktična in moderna

V vseh programih in prispevkih, kjer so predstavljene naše pohištvene pisarniške rešitve, ste lahko spoznali, da se oprema pisarn loči na izdelavo pohištva za pisarne po naročilu ter na tipske pohištvene pisarniške programe, ki jih je mogoče uvrstiti v praktično vsako pisarno, glede na prostor, dimenzije, želje po barvah in vrstah izbranih materialov.

V tokratni predstavitvi predstavljamo nekatere najbolj klasične pisarniške rešitve, ki smo jim priča pri praktično vsakem opremljanju pisarn.

.

Oprema pisarn s kotnimi pisarniškimi mizami

.

oprema pisarn kotne mize
Kotna pisalniška miza.

.

Kotne pisarniške mize so praktične zaradi več razlogov:

  • z njimi bolje izkoristimo pisarniški prostor, ki ga uporablja več zaposlenih hkrati
  • z individualno izdelavo jih lahko prilagodimo pisarniškim prostorom
  • z njimi bolje optimalno izkoristimo naravno svetlobo in razporeditev pisarne glede na pisarniška okna in vhode v pisarne

Na zgornji sliki je prikazana kotna pisalna miza standardiziranega pisarniškega programa Smart (povezava do predstavitve 10 različnih standardiziranih pisarniških pohištvenih programov, tukaj), zraven individualne obdelave vrhnje pisalne ploskve z navznoter zaobljenim kotom, pa predstavljena rešitev, vključuje tudi možnost postavitve premičnih pisarniških regalov na desni strani, utopne nastavke za napeljavo kablov, kovinske nogice v izbrani barvi ter možnosti različnih kombinacij z ostalim pisarniškim pohištvom (nizka pisarniška komoda v ozadju).

.

Oprema pisarn s pregradnimi stenami

.

oprema pisarn pregradne stene
Oprema pisarn s pisarniškimi pregradnimi stenami.

.

V pisarniških prostorih, kjer ser nahaja več zaposlenih, se pogosto pojavi potreba po ločitvi posameznih delovnih mest, s preprostimi pregradnimi stenami.

Na zgornji sliki je prikazano opremljanje pisarne za 6 zaposlenih (manjši klicni centri, nabavna službe, razvojni oddelki,…), kjer so posamezne delovne kapacitete med seboj ločene z enostavno daljšo prečno in krajšimi vzdolžnimi, pregradnimi stranicami.

Pregrade lahko vsebujejo poljubno število utorov za namestitev več odlagalnih odprtih ali zaprtih polic, poljubno so lahko prilagojene dimenzijam pisalnih miz, izvlečnim ali fiksnim regalnikom ter v materialih in barvah, s katerimi sovpadajo z ostalim izbranim pisarniškim pohištvom.

Podobne, moderno opremljene prostore pisarn, smo predstavili tudi v prispevku 3 primeri modernega opremljanja pisarn

.

Oprema pisarn ob vzdolžnih pisarniških stenah

.

oprema pisarn vzdolžne stene
Pisalne mize ob vzdolžnih stenah.

.

Na zgornji sliki je prikazana oprema pisarn za katero so značilne dolge, vzdolžne stene. V zgornjem primeru je prikazano opremljanje delovnega pisarniškega prostora za dva zaposlena, pri čemer nasprotno ležeči mizi, dopolnjuje po naročilu izdelana in vzdolž daljše pisarniške zidne stene, montirana dodatna ožja, a daljša odlagalna polica v obliki podaljšane mize v kot.

Enostavne in hkrati moderne, podobne pisarniške pohištvene rešitve, boste našli tudi v prispevku O urejanju pisarn po merah vaših zaposlenih.

Za izdelavo informativne ponudbe ali idejni predlog opreme za vaše pisarne, se priporočamo preko naše spletne strani ali preko spodnjih kontaktnih možnosti.