» » » Velika kuhinja z ogromno predali

Velika kuhinja z ogromno predali

V predstavitvi spodaj, je za razliko od večine, doslej prikazanih primerov, predstavljena velika kuhinja z ogromno predali.

Na spodnji sliki je predstavljena nedavno zmontirana kuhinja v obliki črke U, pri kateri je za kuhinjske elemente, v celoti izkoriščena hrbtna, zidna kuhinjska stena, zidni pas pod dvojnim kuhinjskim oknom na desni ter prostor na prehodu v jedilni del. Le ta sega ravno do dolžine, pri kateri je dopuščen še normalen in širok prehod v samo kuhinjo iz leve.

K temu priporočamo še: Kuhinja v obliki črke U za majhen prostor

.

Velika kuhinja z ogromno predali

.

velika kuhinja

.

Po svoji osnovni zasnovi, sodi predstavljena kuhinja, med sodobne kuhinjske sestave, katere praviloma krasijo moderni gospodinjski aparati, premišljen izbor barv in materialov ter klasično, funkcionalna razporeditev elementov za kuhinje, ki so predvidene za večje kuhinjske prostore in ambiente.

Na zidni steni, se kuhinja, iz leve, začne s tremi povišanimi kuhinjskimi elementi, od katerih je sredinski namenjen vgradnemu hladilniku in zamrzovalni omari, v desnem pa je v stojno višino montirana vgradna pečica. Levo od hladilnika se nahaja še en kuhinjski, povišan in izvlečni element, ki je namenjen shranjevanju osnovnih živil.

Nato se kuhinjski sestav nadaljuje s kuhinjskim pultom, ki poteka ob obeh zidnih stenah in se na drugi strani, konča kot servirno kuhalni del, na zunanji strani kuhinjskega ambienta.

Pomivalnik z odcejalnikom je montiran ob hrbtno, zidno steno, nad njim so do pravokotno ležečega zidu, montirani viseči kuhinjski elementi s steklenimi ličnicami in vmesnim odprtim, belim, omarnim korpusom za shranjevanje začimb ali kuhinjskih serviet.

Celotna površina delovnega, kuhinjskega pulta, pod oknom, je namenjena pripravi živil.

Na zunanji strani, je na sredini servirnega pulta, montirana široka in moderna kuhinjska plošča, z visečo kuhinjsko napo nad njo. Iz zunanje strani, je servirni šank izdelan tako, da omogoča namestitev več kuhinjskih, barskih oz. jedilnih stolov ob polotok.

Velika kuhinja je kombinirana s pultom v svetlem in naravnem lesnem tonu, navadnim iveralom, po večini uporabljenim za notranje korpuse elementov, belimi, visoko sijajnimi ličnicami ter steklenimi, rjavimi ličnicami na visečih kuhinjskih elementih.

Ročaji so srebrni in minimalistični, sama kuhinja pa omogoča veliko število predalov na izvlek, krilno odpirajočih se elementov ter vgradne rešitve za optimalen izkoristek prostora.

.

**********

.

Če tudi vas zanima velika kuhinja oz. si želite v svoj prostor funkcionalno umestiti več kuhinjskih elementov in predalov, se priporočamo, da se nam oglasite za pogovor oz. za predlog naše ponudbe.