» » » Primer elegantne kuhinje

Primer elegantne kuhinje

Moderna in elegantna kuhinja je naslednja v nizu naših predstavitev kuhinj, tukaj na Mizarstvo.si.

Če smo se v prvih dveh prispevkih na temo kuhinj, osredotočili na predstavitev kuhinj v belem (Moderna bela kuhinja s polotokom in veliko predali ter Moderna bela kuhinja Living), v tokratni predstavitvi predstavljamo veliko, prostorno in pregledno kuhinjo LaCorte.

Eleganca, moderen dizajn ter najvišja kakovost materialov in izvedbe

moderna in elegantna kuhinja
Moderen dizajn v svoji najboljši izdaji.

Kuhinja, ki jo predstavljamo, ponuja vse, kar sodobna kuhinja mora nuditi. Vrhunsko uporabo materialov, funkcionalno razporeditev ter uporabo najsodobnejših gospodinjskih pripomočkov.

Z izborom barv, kakor z izborom dimenzij same kuhinje ter razporeditvijo predalov, se je pri tej kuhinji mogoče igrati v vseh pogledih.

Odprti predali, visoki sijaj, senzorske armature za vodo in dovršeni detajli, omogočajo, da si kuhinjo povsem prilagodimo svojim željam in potrebam.

Steklene sipnice vam pomagajo do večjega pregleda in urejenosti v kuhinji. V njih lahko poljubno razporedimo začimbe, testenine in ostalo kar potrebujemo pri kuhanju.

moderna in elegantna kuhinja
Steklene sipnice pod visečimi kuhinjskimi elementi omogočajo hiter dostop in fantastično preglednost nad vsebino.

Pri zasnovi kuhinjskih elementov upoštevamo tako dostop naravne in umetne svetlobe, velikost prostora ter njegovo razporeditev, estetsko uskladitev z ostalim ambientom v hiši ter seveda praktičnost in uporabnost kuhinje same.

Posebno pozornost namenjamo detajlom.
Tako zunanjosti kot notranjosti kuhinje.

Notranjost predalov lahko opremite s spremenljivimi vložki za pribor, proti zdrsnimi podlogami, izvlečnimi predali v kotih kuhinj in ogromno individualnimi rešitvami.

Zunanjost lahko poudarite ali diskretno prikrijete s široko paleto inovativnih rešitev za ročaje, kuhinjske dodatke, osvetlitev ter gospodinjske aparate.

Detajli

Med številne individualne rešitve, ki jih prinaša moderna in elegantna kuhinja LaCorte, sodi tudi izvlečni predalnik za ločeno zbiranje odpadkov.

moderna in elegantna kuhinja
Notranjost predalov za ločevanje odpadkov.

Proti zdrsne obloge v notranjosti predalov ne omogočajo samo lepšega izgleda, ampak pripomorejo tudi k večji preglednosti in urejenosti predalov.

moderna in elegantna kuhinja
Notranjost predalov, opremljena s proti zdrsnimi podlogami.

Celotno kuhinjo lahko po želji zasnujete v poljubnih razporeditvah (z otokom, s polotokom, v ravnih linijah ali v obliki črke L). Na spodnji sliki primer s polotokom in dodatnim kuhinjskim otokom.

moderna in elegantna kuhinja

Za pojasnila in dodatne informacije vabljeni, da nas kontaktirate čez spodnje možnosti ali, da obiščete našo spletno stran.