» » » Moderna, prestižna kuhinja in dnevna soba v enem prostoru

Moderna, prestižna kuhinja in dnevna soba v enem prostoru

Na spodnjem primeru, je tokrat prikazana moderna kuhinja in dnevna soba v enem prostoru.

Številne stanovanjske enote in pa tudi poslovne stavbe in pisarniški prostori, so danes grajeni tako, da je v enem prostoru, hkrati mogoče opravljati več dejavnosti, v primerih stanovanjskih bivalnih enot pa so praktično v vseh večjih stanovanjih in hišah, prostori urejeni tako, da se v istem prostoru nahaja tako kuhinja kot dnevna soba (pogosto pa še jedilni kotiček).

Na spodnji sliki je prikazan kataloški primer možnosti ureditve večjega in skupnega prostora, v katerega sta skupaj povezana dnevna soba in kuhinjski prostor.

Priporočamo še: Primer elegantne kuhinjske lepotice, ki ji ni para

.

Moderna kuhinja in dnevna soba v enem prostoru

.

Velik, bivalni prostor je zasnovan tako, da je kuhinjski del postavljen proti okenski strani, vse okrog njega pa je omogočen prehod, saj je, če boste sliko pozorno pogledali, postavljen na sredino prostora, tako, da tudi za kuhinjo ostaja dodaten prostor za malenkost odmaknjen, domači, pisarniški kotiček.

Iz leve se kuhinjski delovni prostor zaključuje z veliko in moderno jedilno mizo, na katero je iz notranje strani kuhinjskega prostora, montirana kuhalna plošča. K osnovnim elementom sodobne kuhinje pa sodijo tudi veliki omarni prekati, ki so postavljeni prečno na jedilniški pult.

Da je velik prostor v celoti povezan in, da deluje enovito, se tudi v dnevni in pisarniški del nadaljuje izbran ton v obliki naravnega lesa na stropu prostora, estetsko pa so z osrednjim kuhinjskim prostorom, povezani tudi elementi dnevne sobe in elementi pisarniškega pohištva, v ozadju kuhinje.

Talne obloge so v svetlem tonu, ki ostaja enovit za celoten prostor, za kontrast v dnevni sobi, pa je nizek in dolg regal za televizijo, izbran v močno rumenem barvnem odtenku.

Oglejte si še: Nadvse enkratna, moderna, bela kuhinja

Ostale odlagalne police v dnevni sobi si sledijo enakomerno, vzdolž celotne zidne stene in se nadaljujejo tudi proti pisarniškemu kotičku za kuhinjskim osrednjim elementom.

Prostorna kuhinja zasleduje moderen stil z izborom treh, največ štirih barvnih kombinacij (naravno rjave, bež, črne in kontrastno rumene), povsem v stilu pa so ujete tudi temno rjava barva zidnih sten, tepiha v dnevni sobi ter barva zidne stene za odlagalnimi policami v dnevnem delu prostora.

Prestižna kuhinja, dnevna soba in pisarniški kotiček (za kuhinjskim delom) bodo zanesljivo navdih marsikateri družini, ki ji velikost prostora omogoča eksperimentiranje in razporejanje pohištva tako, da le to, ustreza njihovim potrebam in željam.

Če bi pri iskanju možnosti za razporeditev pohištva v vaših prostorih, potrebovali pomoč, se z veseljem ponudimo čez kontaktne možnosti.

Vabljeni tudi k ogledu vseh ostalih naših kuhinjskih mojstrovin.