» » » Za tiste, ki jih zanimajo prestižne kuhinje

Za tiste, ki jih zanimajo prestižne kuhinje

Za razliko od slik objavljenih in izdelanih kuhinj “iz terena”, so v objavi v nadaljevanju tokrat, predstavljene prestižne kuhinje in nekateri razstavljeni modeli kuhinj kataloških primerov ponudbe.

Prestižne kuhinje in kuhinje višjega cenovnega ranga odlikujejo tehnološka dovršenost, prostornost in zmožnost njihove izvedbe po naročilu, hkrati pa tudi estetsko ujemanje kuhinjskega pohištva s pohištvom v ostalih prostorih.

.

Prestižne kuhinje za velike kuhinjske prostore

.

Na prvi sliki, spodaj, je predstavljena mistična, moderna in prestižna kuhinja v rjavo beli kombinaciji. Prostorna kuhinja ima osnovni kuhinjski niz postavljen v kot, le tega pa dopolnjuje velik vgradni hladilnik z zamrzovalno omaro in kuhinjski otok z vgradno kuhalno ploščo ter moderno kuhinjsko napo, nad njo.

.

prestižne kuhinje
Prestižna kuhinjska lepotica v rjavo beli kombinaciji.

.

Ličnice kuhinjskih predalov so izdelane brez ročajev in obdelane v visokem sijaju, delovni pult in ploskev na kuhinjskem otoku sta v barvi naravnega, svetlega lesa. Omarni korpusi zgornjega kuhinjskega niza so v beli barvi, dodatno pa k sijaju kuhinje prispeva, tudi visoko sijajni obod vgradnega hladilnika z vgradno pečico in visečih kuhinjskih elementov v rjavi barvi.

Pomivalnik je zasnovan v krajši kuhinjski krak, v neposredno bližino pečice in hladilnika.

Moderne in podobno zasnovane prestižne kuhinje, boste našli tudi v predstavitvi bele moderne lepotice, še štiri v U oblikovane prestižne kuhinje, pa so objavljene tudi v prispevku, kjer so predstavljeni kataloški modeli kuhinj za večje kuhinjske prostore.

.

Prestižne kuhinje za majhne prostore

.

Tudi v manjših kuhinjskih prostorih in sobah, v katere imamo namen umestiti kuhinjske elemente, je mogoče občutek prestiža, pridobiti s premišljeno razporeditvijo elementov, še posebej pa z izborom ustreznih kombinacij materialov in barv.

Barve, ki prispevajo k luksuznemu videzu so črna, zlata in srebrna, le te pa se enkratno kombinirajo z belo barvo, obdelano v visokem sijaju. Med materiali bo k prestižu svoje prispevala tudi uporaba čim več stekla in steklenih površin.

Prekrasna, moderna, prestižna kuhinja za manjše blokovsko stanovanje je prikazana v prispevku na povezavi, njen izgled pa lahko vidite tudi na spodnji sliki:

.

majhna prestižna kuhinja
Manjša, prestižna kuhinja v črno beli kombinaciji.

.

Majhna kuhinja v črno belem, retro stilu je fantastično obogatena s srebrom in steklom črne barve. Majhen delovni, kotni pult omogoča uporabo kuhinjskih predalov tudi iz jedilniške strani. Servirna, dopolnilna jedilna miza je s kromiranim podstavkom, nekoliko dvignjena od ostale delovne površine.

Tudi v tem primeru so ličnice kuhinjskih elementov obdelane v visokem sijaju, občutek prestiža pa dopolnjujejo skrbno dodani srebrni ročaji.

Vgradna pečica je bela in se enkratno poda k visokemu kuhinjskemu elementu na desni.

Podrobnejši pregled posameznih kuhinjskih elementov drugačne, a vseeno moderne in prestižne kuhinje v črno beli kombinaciji, boste našli v prispevku, na povezavi.

.

Prestiž po naročilu

.

Ker se predvsem v razgibanih kuhinjskih prostorih, kjer kuhinjski ambient sestavljajo najrazličnejše prostorske ovire (dimniški zob, poševni strop, zidne stene in pregrade, stopnice, ipd…) ob želji po prestižni kuhinji, pojavi tudi zahteva po optimalnem izkoristku prostora, je tudi pri tovrstnih kuhinjah, potrebno mnogo kuhinjskih elementov izdelati povsem individualno in po merah.

Takšne izvedbe boste najlažje našli v naših predstavljenih kuhinjah “iz terena” (povezava na vrhu prispevka), eno izmed posebej prostoru prilagojenih, prestižnih kuhinj, pa lahko vidite tudi na spodnji sliki.

.

prestižne kuhinje po naročilu
Izvedba prestižne kuhinje po naročilu.

.

Moderna kuhinja je postavljena v kuhinjski prizidek, obdan s petimi zidnimi stenami.
Moderna kuhinja stilsko objema vseh pet sten, obenem pa v središče kuhinje postavlja kuhinjski otok z vgradno kuhalno ploščo ter kuhinjsko napo nad njo.

Kuhinjski elementi so razporejeni ob vse tri proste zidne stene tudi v zgornjem delu, dovolj naravne svetlobe v kuhinjski prostor, pa prihaja skozi okni na levi in desni.

.

**************
.

Če se tudi sami zanimate za prestižne kuhinje, vas vabimo, da obiščete tudi spletno stran, na povezavi.
Ali, da se preko kontaktnih možnosti pozanimate o njeni izvedbi preko nas.